שאלה לרופאים (פאקסט)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים (פאקסט)
    איתי
    29/01/2009

לרופאים שלום אני בטיפול פאקסט כבר 6 שנים בעקבות בעיות חרדה חברתית שנעלמה לחלוטין עם הכדור. הבעיה היא שאני סובל גם מבעיות שינה והמליצו לי להחליף את הפאקסט לכדור עם פרופיל תופעות לוואי שונה שלא יגרום לי לנדודי שינה ויקיצות ליליות. תוכלו לפרט אילו תרופות מסוג ssri הם תחליפיות לפאקסט ובמיוחד עם פרופיל תופעות לוואי שלא גורמות את מה שצייני מקודם ? האם רסיטל היא אחד התרופות הללו ? בתודה איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים (פאקסט)

הוספת תגובה

• תשובה לאיתי

ד''ר ערן ואדים הראל
    02/02/2009

מבין ה- SSRI דווקא פאקסט נחשב הכי סדאטיבי (משרה עייפות). אם אתה נוטל אותו בערב והוא גורם להפרעות שינה הייתי ממליץ לך לנסות לקחת אותו בבוקר. היוועץ עם הר4ופא שלך לפני שאתה מחליף תרופה וקח בחשבון שתגובה טובה לתרופה זה לא משהו מובן מאליו.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

איתי
    03/02/2009

שלום ד"ר הראל תודה על תשובתך אני בהחלט מבין את תשובתך על "תגובה טובה לתרופה" והחלפתה לאחרת. אנסה לשנות את הרגליי לקיחתו של הפאקסט. בתודה איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו