מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סראקסטעודד01/02/2009
שלום עילו לי את המינון של הסרקאסט מי 40ל60 חודש ימים יש לי בעיה בקיום יחסים האם זה יעבור תודה אצין שאני שותה הרבה שנים סראקסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סראקסט
ד''ר אירנה נתנאל01/02/2009עודד שלום,
הפרעות בתפקוד מיני הינה תופעת לוואי מוכרת של כדור זה. בדרך כלל היא עוברת תוך חודש על המינון הטיפולי. בגלל שעלית ל 60 מג' באופן הדרגתי יש להמתין עד שיעבור כחודש על המינון המלא של 60 מג'. במידה וההפרעה תמשך, תתיעץ שוב עם הרופא המטפל. חשוב לעשות חושבים נכון לגבי ההשפעות החיוביות והשליליות של הכדור. אם הכדור עוזר לך להתמודד עם דיכאון/חרדה (לזה הוא מיועד) לא בטוח שכדאי להחליף כדור.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסראקסט
עודד01/02/2009תודה רבה על התשובה עבר חודש מאז שעליתי את המינון האם לחכות עוד חודש אצין שעילו לי מי 20 ל40 היה לי גם בעיות בתיפקוד המיני וזה חלף אצין שאני שותה סראקסט הרבה שנים ולא ארצה להחילפו לפי ניסונך הרב האם הבעיה תעבור אם הזמן עוד כחודש לפחות אצין ש40 מלגרם לא עזר בכלל 60 מלגרם בון אדם חדש מה שלא הרגשתי כול התקופה בטיפול אצין שאשתי ממורמרת מהבעיה בגלל התיפקוד המיני והשיפכה המאןחרת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסראקסט
ד''ר אירנה נתנאל01/02/2009אני ממש שמחה שהתרופה עוזרת לך!!! לא כדאי להחליף!!! ייתכן ויקח יותר מחודש עד שתפקודך המיני יתאזן. במקרים רבים תרופה זו עוזרת מאוד לגברים שסובלים משפיחה מוקדמת (זה לא מצבך). ישנן מספר טכניקות שיכולות לעזור לך להתמודד עם הקושי בזמן קיום יחסי מין:
1. אל תלחם בזה. לא כדאי להלחץ. הלחץ מעקב עוד יותר.
2. תנסה להתעלם מהבעיה. לא "לעמוד עם סטופר". יקח כמה זמן שיקח, אתם יכולים להנות מכול רגע.
3. תשתחרר, תרפה. ניתן לעזות תרגילי הרפיית של נשימות (לקחת נשימה עמוקה ולשחרר אוויר לאט).
4. תן לאשתך לנוח כשהיא תתעיף ותעזור לעצמך לבד.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)