למה נראה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה נראה לי
    moche
    03/02/2009

שזה בלתי אפשרי לצאת מהדפרסונליזציה זה נראה לי מחלה נצחית כזאת אני לא כמו כל הסביבה יש כאן בעיה רצינית זה כרוני אני לא נאיבי וטיפש עברתי הרבה דברים בחיים אבל זה נראה לי משהוא כזה שפשוט אי אפשר לצאת מזה אני לא יודע למה ובבקשה תענו לי תשובה רצינית אם יש לכם זמן (אני מתכוון ,לא תשובה "לך תראה מטפל התנהגותי קוגנטיבי " כמו כל התשובות שקבלתי עכשו על כל השאלות , יש לי כבר מטפל כזה אבל יש לי את החשש הזה גם , אני לא מתחצף חס וחלילה , אתם לא חייבים שום דבר לאף אחד וכל הכבוד על העבודה שאתם עושים עזרתם לי הרבה במקרים שלא היה לי איפה לשאול תודה רבה מעומק הלב ובכנות , אבל אני מבקש אם תוכלו להסביר לי למה נראה לי שפשוט בלתי אפשרי להתרפא לחלוטין ושוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה נראה לי

הוספת תגובה

• דפרסונליזציה

ד''ר אירנה נתנאל
    03/02/2009

משה שלום,

אתה מאוד סובל ונראה לך שהסבל שלך לא יגמר. הלוואי והיה לנו קסם או תרופה שהיו מעלימים לך את הדבר המציק מייד ולתמיד. לצערי צריך לעבור תהליך ארוך ועבודה עצמית קשה ומפרכת כדי להרגיש שיפור. תרופות אכן יכולות לעזור. אל תתיאש! תסכול ויאוש לא עוזרים. אני לא יודעת למה אתה קורא עקרונית זו תופעה שמתלווה להפרעות רבות והיא נובעת ממגוון סיבות. נדרש אבחון של איש מקצוע קדי להגיע לאבחנה זו. איש מקצוע יכול להבין ולהסביר את התופעה ולכוון איך לעבוד איתה. זה כמו שאתה אומר "יש לי חום". חום יכול להצביע על כל מיני דלקות בגוף ויכול להיות מכול מיני סיבות (חידקים, זיהום, וירוסים וכו') גם דפרסונליזציה היא כמו חום בנפש שנובע מסיבות רבות.
    תמשיך בטיפול ותעזר בסבלנות. אם תעבוד נכון בסוף הכול יסתדר!!!! אל תשכך - זה תהליך שיקח זמן!!! תוריד ציפיות, מהר זה לא יקרה. הכי חשוב - תקווה!!!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו