לאירנה נתנאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאירנה נתנאל
    א
    09/02/2009

שלום, אם את זוכרת דיברנו ביום א אני הבחור מאילת רציתי להגיד שאני במצב באמת נואש עם המחשבות הטורדניות האלה להוריי לא סיפרתי על הבעיה הזאת מכיוון שהיה לי כל כך הרבה בעיות בשנה וחצי האחרונות שכבר אין להם כוח לכל הבעיות הללו ואני מעדיף לחסוך מהם זאת אני מעוניין לקבוע פגישה ולראות מה אפשר לעשות עם המחשבות הטורדניות האלה יחד עם זאת אנחנו נמצאים במצב כלכלי מאוד קשה רק לפני כמה ימים הבאתי לאמי כסף כמעט את כל הכסף שהיה לי בשביל לשלם חשבונות וכמו שאת יודעת אני נמצא באילת וכל הנסיעה הזאת גם יקרה פניתי דווקא אלייך כי נראה לי שאת הבנת את הבעיה שלי כמו שאמרתי לך עם הפסיכיאטר שאני מטופל פה באילת איניני יכול לדבר אני נמצא באמת במצב קשה ואני לבד בכל הסיפור הזה אז אם תוכלי למצוא פיתרון לבעיה של התשלום ולכל הבעיות שנוצרו או אפילו רק להקשיב לי ולראות באמת מה הבעיה שלי ואם ניתן באמת לטפל בה או איפול להפנות אותי לאנשהו אני יודה לך. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאירנה נתנאל

הוספת תגובה

• מחשבות טורדניות

ד''ר אירנה נתנאל
    09/02/2009

שלום לך,

אני ממש לא יודעת מה להציע לך. כול הבעיה היא המרחק. לעזור בשלט רחוק לצערי בלתי אפשרי. אני חושבת שכדאי לך לחזור לפסיכיאטר שלך ותתחיל בטיפול התרופתי. תרופות יכולות להקל על מצבך באופן מיידי. במידה ויסתדר לך להגיע למרכז אני אשמח לעזור.

תרגיש טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו