מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף לגבי כדוריםליאור14/02/2009
דר שלום יש לי הפרעת קשב וריכוז,הפסיכיאטר נתן לי קונצרטה 54 מג, שגרם לי לאחר ההשפעה לתופעות עצבנות קשות בגוף ובנפש. שוחחתי איתו שוב והוא המליץ לי בכדי למנוע זאת לקחת עוד 20 מג של ריטלין.וזה מה שיעזור, למיטב ידיעתי ריטלין נותנים לפי משקל הגוף,אני שוקלת 46. אז זה קצת סותר את המלצת הרופא. אני חוששת לנסות את שהמליץ לפני שאני מתייעצת עם גורם נוסף, ואינני מכירה גורם נוסף שיוכל לדעת לגבי תרופות אלו יותר טוב מפסיכיאטר , לכן אני פונה אליכם. אנא עיזרו לי. וברצוני לציין שאני גם נוטלת כדורי שינה , בשל ההפרעות שינה שיש לי. והומלץ לי לקחת כדורי הרגעה לבעיות החוסר רוגע שיש לי.קיבלתי פסקט ,שעשה לי בחילות , ועכשיו הומלץ לי על ציפלקס שעוד לא נטלתי בנתיים. האם זה לא יפגע בי כל הכדורים הללו. האם זה ישפר את אורח חיי שלא טוב כבר כמה שנים. מה עלי לעשות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי מענה:/
ליאור21/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף לגבי כדורים
25/02/2009לליאור שלום
מתנצל על התשובה המאוחרת.
קונצרטה וריטלין הן למעשה אותה תרופה עם מנגנון השהיה שונה. לא רצוי לעלות את רמת הריטלין כאשר קיימת תגובה משמעותית של עצבנות. בדרך כלל מורידים את המינון. לפני הוספה של כדורי הרגעה רצוי לוודא שהעבנות לא חולפת עם הירידה של המינון של ריטלין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)