עזרה דחוף לגבי כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף לגבי כדורים
    ליאור
    14/02/2009

דר שלום יש לי הפרעת קשב וריכוז,הפסיכיאטר נתן לי קונצרטה 54 מג, שגרם לי לאחר ההשפעה לתופעות עצבנות קשות בגוף ובנפש. שוחחתי איתו שוב והוא המליץ לי בכדי למנוע זאת לקחת עוד 20 מג של ריטלין.וזה מה שיעזור, למיטב ידיעתי ריטלין נותנים לפי משקל הגוף,אני שוקלת 46. אז זה קצת סותר את המלצת הרופא. אני חוששת לנסות את שהמליץ לפני שאני מתייעצת עם גורם נוסף, ואינני מכירה גורם נוסף שיוכל לדעת לגבי תרופות אלו יותר טוב מפסיכיאטר , לכן אני פונה אליכם. אנא עיזרו לי. וברצוני לציין שאני גם נוטלת כדורי שינה , בשל ההפרעות שינה שיש לי. והומלץ לי לקחת כדורי הרגעה לבעיות החוסר רוגע שיש לי.קיבלתי פסקט ,שעשה לי בחילות , ועכשיו הומלץ לי על ציפלקס שעוד לא נטלתי בנתיים. האם זה לא יפגע בי כל הכדורים הללו. האם זה ישפר את אורח חיי שלא טוב כבר כמה שנים. מה עלי לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף לגבי כדורים

הוספת תגובה

• לא קיבלתי מענה:/

ליאור
    21/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף לגבי כדורים

25/02/2009

לליאור שלום
    מתנצל על התשובה המאוחרת.
    קונצרטה וריטלין הן למעשה אותה תרופה עם מנגנון השהיה שונה. לא רצוי לעלות את רמת הריטלין כאשר קיימת תגובה משמעותית של עצבנות. בדרך כלל מורידים את המינון. לפני הוספה של כדורי הרגעה רצוי לוודא שהעבנות לא חולפת עם הירידה של המינון של ריטלין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו