מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך חוזרים לחיים?gil16/02/2009
שלום שמי ליאור, בת 29. החלתי לסבול מהפרעות אכילה בגיל 14. כיום מאובחנת כסובלת מדיכאון, אישיות גבולות ( בי פולר)- תנודתיות במצבי רוח, ocd ואני חושבת שאני גם סכיסואידית, . הטיפול התרופתי האחרון שלקחתי באופן סדיר היה ציפרלקס 20 מ"ג ליום ולמיקטל 100 מ"ג ליום. הייתי מאושפזת 3 פעמים במחלקה להפרעות אכילה בתה"ש. עם חזרה לסימפטומים.. (ההפרעת אכילה היא לא מה שמטריד אותי).ֿ כיום לאחר משבר, פרידה ממשהו שגרתי איתו שלושה חודשים חזרתי לבית המשפחה. הפסקתי התרופות על דעת עצמי וסבלתי מדיכאון קשה עם נטיות אובדניות, הרגשתי שאין לי בשביל מה לחיות ואני לא אצליח אף פעם להשתלב בעולם ולהיות מאושרת. חזרתי לטיפול תרופתי לפני מעל לחודש ציפרלקס 20 מ"ג. מצבי הוטב. יותר יוצאת מהבית ויש קצת רצון לחיות ולעשות דברים. אבל מצב הרוח מתהפך מהר ואני מלאת פחדים מעצמי שלא אצליח בדברים. אני מרגישה כישלון ומפחדת שלא אחזור לעצמי. אני לא יודעת מה עיקר הבעייה שלי- הדיכאון, הפחד מאנשים, פחד מעצמי חרדות. איך והאם אצליח להגשים את עצמי אי פעם בחיים ולהיות עיקבית. התחלתי לחשוב על לחזור ללימודים ולא יודעת אם יש טעם ולא אעזוב. מתקשה למצוא עבודה ולהתמיד בה...תמיד מרגישה שאני צריכה דמות משמעותית שתלווה אותי וחייה בפנטזיות. כיום סובלת מדפיקות לב מחשבות מטנטנות על מצבי. איזה תרופות יכולות לעזור? תודה ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם ד"ר ערן ואדים יוכל להגיב
gil16/02/2009ושאלה נוספת האם יש טעם לאישפוז במחלקה פסיכיאטרית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשפוז
ד''ר אירנה נתנאל18/02/2009אם תתמידי בטיפול התרופתי ופסיכותרפיה את יכולה לעזור לעצמך גם במסגרת אמבולטורית (בלי אשפוז). את זקוקה למטפל/ת שיעזורו לך לשקם את עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה של כל אחד ממנהלי הפורום
gil18/02/2009בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התרופות בלבד!
ד''ר אירנה נתנאל18/02/2009גיל שלום,
על הטיפול התרופתי ממליצים על סמך התרשמות עם הפונה באופן אישי. עקרונית, הטיפול המקובל הוא נוגדי דיכאון ומייצבי מצב רוח (מה שהיה לך קודם). הטפול היעיל ביותר עבורך הוא שילוב של פסיכותרפיה ותרופות. מטפל/ת צמודים יכולים לעזור לך לפתח כלים שיעזרו לך להתמודד בצורה יעילה עם הקשיים של החיים.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)