מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי OCDרן17/02/2009
שלום רב, אני בחור בן 23 ואובחנתי כסובל מOCD בגיל 16. מעולם לא עברתי טיפול התנהגותי או תרופתי. שירתתי שירות צבאי מלא תוך כדי הסתרת הבעיה. כיום, הגעתי להחלטה כי אני חייב לטפל בעצמי. איני מעוניין להסתיר עוד את עובדת היותי סובל מOCD. עם זאת, אני מעוניין ללמוד רפואה ושאלתי היא: האם אני מנוע מלעשות זאת במידה וידעו כי יש לי OCD? יש לציין שאני עצמי לא חושב שאני מנוע מלעשות כל דבר, למרות הOCD. ברישומים לרפואה יש טופס בו צריך לציין האם אתה סובל ממחלות כלשהן (כולל נפשיות). אם יודעים עליי שיש לי OCD, האם יכולים שלא לקבל אותי מסיבה זו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה של הודעתי כי נדחקתי לעמוד 2
רן19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לגבי OCD
21/02/2009כאשר OCD ברמה קלה והאדם לא מוגבל באשר הוא עושה הוא לא ממש סובל ממחלה. לדעתי תחשוב על עצמך כיכול לעשות כל דבר ותתקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושב שאני מנוע מלעשות משהו
רן21/02/2009השאלה שלי היא האם אפשר שלא לקבל אדם ללימודי רפואה בגלל שיש לו OCD?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשל אם אני אתחיל לקחת תרופות SSRI
רן21/02/2009אז זה יכול לפסול אותי מלהיות רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשל אם אני אתחיל לקחת תרופות SSRI
25/02/2009לרן שלום
בבתי ספר לרפואה יש ועדות קבלה. כל מועמד מרואיין על ידם. מחלה כשלעצמה לא פוסלת אדם מלהיות רופא. רמת התפקוד, חומרת המחלה, וצורת התמודדות עם המחלה יהיו פקטורים משמעותיים בהערכה של מועמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)