קולות ופחדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולות ופחדים
    גיא
    18/02/2009

שלום בעברי נטלתי סמים מסוגים שונים כולל LSD וכימיכאלים למיניהם במשך שנים טופלתי בכדורים נוגדי דיכאון וחרדה אשתי עזבה אותי ונשארתי לבד כבר מספר חודשים שאני שומע קולות בלילות ומפחד להשאר בבית ויוצא מהבית וחושש לחזור בעקבות כך התחלתי ליטול כדורי שינה אני מסתובב עם אוזניות כדי להתעלם מאותם קולות כמו כן אני חי בתחושה שכל המערכת נגדי ורוצה להזיק לי אינני עובד ואינני מקיים את עצמי קראתי באינטרנט שאלה סימפטומים של סכיזופרניה השאלה שלי האם יכול להיות שאני סכיזופרן..?? כי לפי מה שהבנתי לא אמורים להיות מודעים לבעיה...ואם אני פונה מן הסתם שאני מודע?? שמשהו לא בסדר...לא שיטפתי אף אחד מהחשש שירחיקו ממני את ילדי.. לכן אני פונה אליכם בבקשה לעזרה.. מה קורה לי ??אנא עיזרו לי בדחיפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולות ופחדים

הוספת תגובה

• קולות ופחדים

ד''ר אירנה נתנאל
    18/02/2009

גיא שלום,

אני מציעה לך בדחיפות לפנות לפסיאטר. ישנן תרופות רבות שיכולות להעלים לך את הקולות בקלות. השאלה ממה אתה סובל פחות חשובה אלא התפקוד שלך וההרגשה שלך. חשוב שתקח טיפול תרופתי טוב ומאזן ותזור לתפקוד השגרתי שלך ללא פחדים וללא קולות. לא כדאי לחפש אבחנות באינטרנט, זה מלחיץ אותך עוד יותר. הרופא יכול לתת לך את כול התשובות לכול השאלות שלך ברמה מקצועית.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו