מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולות ופחדיםגיא18/02/2009
שלום בעברי נטלתי סמים מסוגים שונים כולל LSD וכימיכאלים למיניהם במשך שנים טופלתי בכדורים נוגדי דיכאון וחרדה אשתי עזבה אותי ונשארתי לבד כבר מספר חודשים שאני שומע קולות בלילות ומפחד להשאר בבית ויוצא מהבית וחושש לחזור בעקבות כך התחלתי ליטול כדורי שינה אני מסתובב עם אוזניות כדי להתעלם מאותם קולות כמו כן אני חי בתחושה שכל המערכת נגדי ורוצה להזיק לי אינני עובד ואינני מקיים את עצמי קראתי באינטרנט שאלה סימפטומים של סכיזופרניה השאלה שלי האם יכול להיות שאני סכיזופרן..?? כי לפי מה שהבנתי לא אמורים להיות מודעים לבעיה...ואם אני פונה מן הסתם שאני מודע?? שמשהו לא בסדר...לא שיטפתי אף אחד מהחשש שירחיקו ממני את ילדי.. לכן אני פונה אליכם בבקשה לעזרה.. מה קורה לי ??אנא עיזרו לי בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולות ופחדים
ד''ר אירנה נתנאל18/02/2009גיא שלום,
אני מציעה לך בדחיפות לפנות לפסיאטר. ישנן תרופות רבות שיכולות להעלים לך את הקולות בקלות. השאלה ממה אתה סובל פחות חשובה אלא התפקוד שלך וההרגשה שלך. חשוב שתקח טיפול תרופתי טוב ומאזן ותזור לתפקוד השגרתי שלך ללא פחדים וללא קולות. לא כדאי לחפש אבחנות באינטרנט, זה מלחיץ אותך עוד יותר. הרופא יכול לתת לך את כול התשובות לכול השאלות שלך ברמה מקצועית.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)