INVEGA (אינווגה לסכיזופרניה)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• INVEGA (אינווגה לסכיזופרניה)
    אריק
    18/02/2009

אני מטופל מזה כבר ארבע שנים בדיוק ,מתוכם אני לקחתי שלוש וחצי שנים ריספרדל 3 מ"ג שזה לא מינון גבוה ושמנתי 30 קילו , 10 קילו בארבעת החודשיים הראשונים ועוד 20 בשנה וחצי שאחריו למרות שהוא השפיע טוב מאוד על המחלה אבל היה לי קישיון שרירים רציני. כיום אני לוקח אינווגה 6 מ"ג (תרופה חדשה מ-2007 ונכנסה לישראל ב- 2008) שזה מימנון יחסית גבוה כי הטבליה באה ב- 3 מ"ג , 6מ"ג ו9 מ"ג וכמעט ולא שמנתי בכלל למרות שרשום שהחומר הפעיל באינווגה שהוא פליפרדון גורם להשמנה, ומבחינת המחלה אני בן אדם חדש אחרי 6 שבועות, אני מרגיש מצווין ואני רק במגמת עליה ככה שלא צריך להכניס שטויות לראש על כל אחד כדורים משפיעים אחרת. (מניסיוני אישי ודעהתי האישית בלבד) שרק נהיה בריאים. וחג פורים שמח (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• INVEGA והעליה במשקל

אביתר 27
    18/02/2009

נ.ב עשיתי דיאטה אחרי שנתיים וירדתי את 30 קילו שהעלתי בזמן הזה התחלתי לקחת את האינווגה אחרי הדיאטה ולא שמנתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו