מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולםעדן18/02/2009
היי אני בת 20.5 ואני חושבת שיש לי בעיה. אין לי חשק לעשות כלום, אני מאוד עצלה ופאסיבית, כל הזמן עייפה ומותשת ונמצאת בחוסר שקט לעיתים קרובות. המצב הוא כזה כבר כמה שנים. הייתי אצל פסיכיאטר הוא אמר שהכל תקין אצלי. כנראה שלא כך המצב. אני סטודנטית במקום מאוד נחשב ואין לי חשק ללמוד, יש לי חבר ומשפחה מקסימה, ואין לי חשק לכלום. זה לא שאני עצובה, אני פשוט נורא אדישה לחיים ומרגישה שהחיים חסרי משמעות. ובעלי משמעות ומטרה אני לא יכולה לתפקד. אשמח לשמוע מכם עיצות, תודה.... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטיה
ד''ר אירנה נתנאל18/02/2009עדן שלום,
צר לי על הרגשתך! נסי לעשות דברים שבעבר היית נהינת מהם. כדי להחזיר לעצמך את שמחת החיים חשוב לעשות דברים גם עם כעת זה ממש לא מעניין אותך. אם תעשי, בהמשך תרגישי גם הנאה ממה שאת עושה. בנוסף כדאי ליצור לעצמך עניין כול שהוא שימלא אותך. חשבי, למה את באמת זקוקה כעת ונסי להתקדם לכיוון המיועד בצעדים קטנים. כך תרגישי מסופקת גם לטווח העכשוי וגם לטווח הארוך. תצרי לך משמעות לחיים: מימוש עצמי, העצמה אישית, יחסים חברתיים, משפחה, כלכלה וכו').
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
עדן19/02/2009אני מרגישה בנוסף שזה משהו כימי... קשה לשלוט על זה ומה שמוזר זה למרות האפטיה יש לי התקפי זעם אולי לקחת כדורים כלשהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעדן
ד''ר אירנה נתנאל19/02/2009עדן שלום,
ללא ספק כדאי להתיעץ עם פסיכיאטר. היום שוק התרופות כל כך מגוון, אפשר לאתאים לך תרופה שבקלות ובמהירות תשפר את הרגשתך. היום, בזכות הרפואה המתקדמת אפשר לחיות חיים טובים, איכותיים ומאושרים. אז למה לסבול?
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לעדן
לופו20/02/2009שלום עדן,אני לא איש דתי ,בכלל לא,אני גם עובר הרבה דברים בחיים ואני רק בן 37,דבר אחד מחזיק אותי על הרגליים,וזה אמונה,השמח לספר לך עוד ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)