מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלבבול ניתוק מהמציאות עקב הרעלת מזויוסי20/02/2009
מחבר: יוסי תאריך: 20/02/09 14:07 שלום רב לפני כיומיים לאחר שאכלתי ארוחת צהרים , מספר דקות לאחר ארוחת צהרים לא הרגשתי טוב הקאתי , לאחר זמן מה אשתי ראתה שאני מתנהג מוזר , שאלה אותי שאלות לא הגבתי , הופניתי לבית חולים . שם הייתי מאד מבולבל ,ניתוקים במחשבה , לעיתים זיהיתי בן משפחה ולעיתים לא זיהיתי , לפי מה שספרו לי בני משפחתי , לא ידעתי היכן אני נמצא .בבית החולים ערכו בדיקת סמים , כמובן שזה היה שלילי מכיוון שאני אף פעם בחיי לא נגעתי בסמים ובאלכוהול , לאחר מכן עשו לי בדיקת סיטי מוח על מנת לבדוק אם היה אירוע מוחי , גם זה נשלל , בדקו לב גם זה נשלל . מאחר ולא מצאו שום דבר , עברתי בדיקה פסיכיאטרית , הפסיכיאיטר שלל בעיה פסיכולגית - פתולוגית כפי שהוא כתב . בשיחת סיכום עם הצוות הרפואי הם טענו שהחשד העיקרי למה שקרה לי הוא הרעלת מזון . כאשר החשד העיקרי בהרעלה הוא רעל עכברים או משהו שקשור בעכברים , הנוירולוג הסביר כי הסמפטומים שהיו לי : בלבול , חוסר יציבות ניתוק מהמציאות , ידוע לו בעבר סמפטומים אלו בעקבות הרעלת מזון שהיה בהם חומר הדברה לעכברים . בית החולים שלח לבדיקת מעבדה שתן ודם על מנת לבדוק אם היו רעלים במזון . אני בן 55 נשוי עם ילדים , עובד בתפקיד בכיר , מעולם לא היה לי אירוע כזה או אף דומה לו . האם ידוע לכם שאירוע כזה יכול להתרחש עקב הרעלת מזון , האם אכן שאריות של חומר הדברה יכול לגרום לסמפטומים אלו . תודה יוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבבול ניתוק מהמציאות עקב הרעלת מזו
21/02/2009ליוסי שלום
מאוד לא ברור מה עבר עליך. לא נשמע כהרעלה מאחר ולא נחשפת לרעל. אין באוכל כמות של רעל שיכול לעשות דבר כזה. קיימת תסמונת נוירולוגית שנקראת TIA וזה לפעמים קשה לאבחן אבל חשוב להיבדק על ישי נוירולוג מומחה ולבצע את הבדיקות המתאימות. בדיקה במיון לא מספיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)