משהו מוזר בתהליך הפסקת ריספרדל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר בתהליך הפסקת ריספרדל
    בן 27
    21/02/2009

שלום, אני מעל שנתיים לוקח ריספרדל בכמות של 2 עד חצי מיליגרם. כעת אני בתהליך הפסקה לצמיתות מהכדור וכל חודש אני מוריד מהכמות שאני לוקח, כעת הגעתי ל רבע מיליגרם. יום לפני שהתחלתי לקחת רק רבע מיליגרם שכחתי לקחת את הכדור ופחות או יותר מאז אני מרגיש מצד אחד שבאמת אני לוקח כמות קטנה של הכדור אבל מצד שני אני מרגיש כאילו אני לוקח אחד או אחד וחצי מיליגרם של הכדור ובכלל באמצע תהליך ההפסקה שעוד לקחתי חצי מיליגרם הרגשתי שהכדור כבר בקושי משפיע עליי וכו אבל פתאום כעת שאני לוקח רק רבע מיליגרם אז אז אני שוב זז במהירות ( כידוע לך ריספרדל מגביר את התנועתיות ) ושוב יש לי מעט חוסר שקט כי אני כל הזמן רוצה לזוז פיזית. מה קורה פה והאם זה נורמלי ? במקום שאני עכשיו ארגיש שאני כמעט ובלי הכדור אז פתאום אני מרגיש את הכדור טוב מאוד וזה לא הגיוני...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

בן 27
    23/02/2009

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא מקפיצים פה אתם לא עונים ?

בן 27
    25/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    26/02/2009

ראשית אני ממליץ לך לעשות את הירידה וההפסקה עם עזרה של פסיכיאטר מטפל, ואכן אני מקווה שכך אתה עושה. אי שקט יכול להיות גם תופעה של המצב ממנו את סובל מלכתחילה אך לא ציינת מהו. הדרך לבדוק זאת הוא להפסיק לחלוטין ולראות אם עדיין יש תופעות כאלו. זאת אני ממליץ לך לעשות בתאום ותחת מעקב צמוד של פסיכיאטר מטפל. לעיתים תופעות של הפסקת טיפול נחוות כמו המצב בהן הן טופלו כסוג של תופעות גמילה וזה עלול להיות מבלבל.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זה מבלבל

בן 27
    26/02/2009

המצב לא מפריע לי רק רציתי לראות שזה יתכן דבר כזה, אוקיי תודה רבה לך על התשובה ושיהיה לך אחלה סוף שבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו