קלונקס כבר לא עוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס כבר לא עוזר
    קובי
    23/02/2009

אני לוקח קלונקס 0.5 מ"שלוש פעמים ביום כבר שישה חודשים והשפעתו כבר לא מה שהייתה בהתחלה האם יש תחליף לכדור כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס כבר לא עוזר

הוספת תגובה

• קלונקס

ד''ר אירנה נתנאל
    23/02/2009

קובי שלום,

קלונקס לא מתאים לטיפול ממושך, השפעתו של קלונקס יורדת עם הזמן, זהו כדור ממכר ולכן מומלץ לעזר בו לתקופה קצרה בלבד. לטיפול בחרדות עדיף לעזר בתרופות מקבוצת SSRI, SNRI . אני מאוד ממליצה לבדוק את הטיפול התרופתי ולשלב אותו עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאירנה

קובי
    03/03/2009

אני גם לוקח סרוקוול 100 מ"ג בשעה 21:30 לערך בערב וזה מרגיע אותי ומשתק לי את המחשבות הטורדניות וגם את החרדות והפוביה ניסיתי בעבר כדורים מקבוצות ה:SSRI ו SNRI ולא עזרו לי . האם יש תחליף דומה ויותר טוב מקלונקס ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקובי

ד''ר אירנה נתנאל
    03/03/2009

אני מציעה לך שתתיעץ עם הרופא המטפל שמכיר אותך וידע הכי טוב מה הכי מתאים לך.

תרגיש טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו