כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    א
    24/02/2009

שלום יש לי כמה שאלות: 1 אם אני מתחיל לקחת סרוקסט וריספרדל בגלל מחשבות טורדניות מגיל 19 במשך כל החיים האם זה מסוכן? האם התרופה יכולה לשנות אותי כבנאדם או שיש אנשים שכבר לקחו תרופות כל החיים ואין איזשהו סיכון 2 האם אפשר להסתדר בלי סרוקסאט במקרה של מחשבות טורדניות וניתן לקחת רק ריספרדל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה שאלות

ד''ר אירנה נתנאל
    24/02/2009

1. התרופות שאתה לוקח לא מסוכנות. בנוסף, מומלץ לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית שתאפשר לך ללמוד כלים ומיומנויות של התמודדות יעילה עם מחשבות טורדניות. התרופה בשום אופן לא יכולה לשנות אותך. ההפך, היא יכולה לאפשר לך לחיות חיים טובים ואיכותיים.
    2. אם הרופא נתן לך סרוקסט, סינן שזה מה שאתה צריך. יש אפשרויות שונות, הרופא מחלית על סמך ההתרשמות שלו. ריספרדל אמור לחזק את השפעתו של סרוקסט ובלעדיו לא יהיה מספיק כדי לכסות את הסימפטומים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו