התמכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות
    ערן
    25/02/2009

שלום.אני בן 24 ובשל מצב של מתח חריף קיבלתי מרופאת המשפחה כדורי קלונקס 0.5 מ"ג -כדור אחד לפני השינה למשך 14 יום ולאחר מכן הפסקתו לחלוטין. כך עשיתי. לאחר כמה שבועות התחילו לי עווית בשרירים,כמו קפיצות לא רצוניות של שרירים,זה כמובן גרם לחרדה קשה. מיד פניתי לבצע בדיקות דם מקיפות כולל B12 ובלוטת המגן+ בדיקות נוירולוגיות - אלקטרומיוגרפיה. כל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין. גם לחץ הדם ו-ECG יצאו תקינים. אינני נוטל תרופות בכלל וללא מחלות. עברה כבר שנה מאז הפסקתי עם הקלונקס אבל התופעות נמשכות. האם זוהי התמכרות בלתי הפיכה לקלונקס?איך יוצאים מזה מבלי לדחוף עוד תרופות פסיכיאטריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות

הוספת תגובה

• התמכרות

ד''ר אירנה נתנאל
    25/02/2009

ערן שלום,

מה שאתה מתאר לא דומה לתופעות גמילה מקלונקס. א. לא לקחת מספיק כדי להתמכר. ב. תופעות גמילה מופיעות מייד עם הפסקת הכדור ולא אחרי מספר שבועות. ייתכן והסיבה לקפיצות שרירים היא "ריקושטים" של לחץ, מתח, חרדה שחווית. לא תמיד רופאי משפחה יכולים לתת טיפול מתאים כי זו התמחות של פסיכיאטר. אני מאוד ממליצה לפנות להתייעצות פסיכיאטרית ולעבור אבחון מעמיק כדי לקבל את הטיפול הנכון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו