שאלה לגבי כדור רסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי כדור רסיטל
    גלי
    26/02/2009

אני לוקחת מזה כמה שנים רסיטל 20 מ"ג כל יום לדיכאון (ברמה בינונית). לרוב מרגישה מצוין ומתפקדת רק שהעליתי המון במשקל וברצוני לדעת האם יש כדור חלופי שניתן לקחת שיכול לעזור לי יותר? אני שוקלת להפסיק לקחת את הרסיטל ולעבור למשהו אחר מאחר ואני מטופלת גם בגלולות רצוף (יש לי מחלה בשם אנדומטריוזיס) מזה כחמש שנים וגם תת פעילות של בלוטת התריס (לוקחת 600 מ"ג בשבוע אלטרוקסין). הגוף שלי עמוס בתרופות ולכן אני רוצה להוריד אבל לא במחיר של הבריאות. אשמח לשמוע את דעת הרופאים. הדיכאון לא מפריע מלי לתפקד. אבל כן סובלת מעייפות וחוסר אנרגיה וכמו שציינתי השמנה שלא קשורה לאוכל כי אוכלת מסודר. בלוטת התריס מאוזנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי כדור רסיטל

הוספת תגובה

• שאלה לגבי כדור רסיטל

28/02/2009

לגלי שלום
    רסיטל לא אמור לגרום לעלייה במשקל אבל כמו בכל דבר תמיד יש את היוצא מן הכלל. את צריכה להעריך האם עדיין יש צורך בטיפול נגד דיכאון או שאפשר לשקול להפסיקו- תמיד מאוד בהדרגה. תבדקי עם הרופא מה האופציות שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו