שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    רמי
    03/03/2009

שלום רב! מאז נכנסתי ל"עולם החרדות" מציקה לי השאלה מהי התרופה היעילה ביותר מבין עשרות התרופות שקימות. באתרכם פורסמם מאמר שקבע שציפרלקס ולוסטרל נימצאו כיעילות ביותר לטיפול בדיכאון מכאן השאלה שלי מה בהקשר לחרדה לא צוין לגבי חרדות כלום אלה רק התיחסות לדיכאון, האם הכוונה במאמר לדיכאון וחרדה או בפירוש רק לדיכאון ללא קשר לחרדות? והאם באמת התרופות הללו נימצאו גם כיעילות ביותר לטיפול בחרדות? אשמח לקרוא את תגובתכם לעינין המאמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• הערה חשובה

רמי
    03/03/2009

שיש לי לצין אינני מחפש שתמליצו לי על תרופה מסוימת אני אישית תחת מעקב וכבר שבועים לוקח פאקסט שאלתי נשאלה מתוך סקרנות בלבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

04/03/2009

חרדות זו מילה מאוד כללית. האם מדובר ב חרדה כללית, או בהתקפי חרדה, או בחרדה אחרת?
    בדרך כלל התרופות נגד דיכאון יעילות גם נגד חרדה אבל אין עבודות מסכמות כפי שהם קיימות עבור דיכאון. בהגדרה "הכי טוב" יש גם סוגיה מאוד אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו