שאלה לגבי לימודי C.B.T

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי לימודי C.B.T
    מיכל
    05/03/2009

אני עובד סוציאלי בתחום בריאות הנפש, סיימתי תואר שני. כעת הייתי רוצה להמשיך ללימודי C.B.T. הייתי רוצה לקבל המלצות למקומות בהם ניתן ללמוד. חשוב לי כמ קריטריונים: 1. שהמקום יהיה מוסמך להעביר את הלימודים הללו 2. מועיל מבחינת הידע שהוא מעביר. 3. עדיפות ללמידה בקבוצות קטנות (לא יותר מ20 איש). אני גר באזור הדרום (באר שבע) אך למיטב ידיעתי אין מקומות לימוד לנושא באזורי. האם קיימים קרטריונים חשובים נוספים שלא ציינתי אשמח לקבל המלצות צביקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי לימודי C.B.T

הוספת תגובה

• C.B.T

ד''ר אירנה נתנאל
    05/03/2009

תברר באיט"ה (אגודה ישראלית לטיפול התנהגותי - קוגניטיבי) לגבי תוכנית של יעקב סיני שמתקיימת בתל השומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי cbt

רויטל
    24/06/2011

אני מתלבטת בין לימודי cbt אצל יעקוב סיני בתל השומר או אצל ד"ר לילך רחמים בשניידר. הייתי מעוניינת לדעת מה ההבדל בין התוכניות? האם ישנה עדיפות של תוכנית אחת על השניה בתחום מסויים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו