דה ראליזציה ודה פרסונליזציה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דה ראליזציה ודה פרסונליזציה..
    מ.
    06/03/2009

לפני כמעט חודשיים עשיתי טעות שהרסה לי את החיים - שתיתי כמות מופרזת של אלכוהול - יותר מחצי ליטר וודקה ,כשלפני זה אף פעם לא הייתי שותה ,מקסימום טיפה יין.. כבר כשהתעוררתי (לצערי) ראיתי הכל בצורה שונה וישר היה לי ברור שזה משהו רציני שלא יעבור סתם ככה,וככה גם התגברו דיכאון וחרדה בגלל התוצאה של השתיית אלכוהול שזה בעיקר מתבטא בתחושה של ניתוק שרק גוברת עם הזמן מבחינת הראייה וגם מבחינת החשיבה הרגשות וכו'..אני קורא על דברים בחדשות לדוגמא ומרגיש שאין לזה כבר שום קשר אליי וככה גם כל אירוע שקורה..הניתוק ממש גדול ורק לאחרונה התוודעתי למושגים האלה של הדה ראליזציה ודה פרסונליזציה לפני זה חשבתי שיש לי משהו ממש נדיר שאין כמעט לאף אחד בעולם,וכשאני קורא שאי אפשר לטפל בזה זה רק מגביר את התסכול הרב מהמצב,ומגביר את התחושות שאי אפשר לחיות במצב כזה.. האם בכל זאת יש דרך כלשהי לשפר את המצב..? האם הפחתת רמת הדיכאון והחרדה עם תרופות יכולות לגרום לשיפור המצב? (כי כרגע הניתוק רק מתגבר מיום ליום..) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מ.
    06/03/2009

האם הטיפול שלכם של הגרייה מגנטית TMS יכול להביא לשיפור במצב מבחינת הסימפטומים של הדה -פרסונליזציה? תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    08/03/2009

דראליזציה ודפרסונליזציה הינם סמפטומים שיכולים להופיע במגוון רחב של מצבים. סמפטומים אלו יכולים להופיע במצבי דיכאון וחרדה אשר יכולים להיות מוחמרים ע"י שתיית אלכוהול מופרזת. אם אכן הינך סובל ממצב דכאוני חרדתי אזי טיפול בכך ישפר גם את הסמפטומים הללו. אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר להתייעצות.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו