דכאוןןןןןןן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאוןןןןןןן
    ליאור
    08/03/2009

אני נוטלת כרגע ציפרלקס 10 מ"ג,מיזה שלושה שבועות וזה עזר נגד הסטרס בו הייתי נתונה, אך אני עדין מדוכאת ,עדיין לא יוצאת מהבית , ולא מסוגלת גם,מפחדת להתמודד,אין לי חשק ורצון לכלום, עדיין לא מקבלת שום תמיכה נפשית דרך הקופה,והמצב לא הולך ומשתפר... אני כבר לא יודעת למי לפנות, אני אבודה ומרוששת ועומדת לאבד את הזוגיות שלי .... מה לעשות???????למי עוד לפנות??? מאיפה אני אביא כוחות להתמודד עם זה... אני עייפה ומותשת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאוןןןןןןן

הוספת תגובה

• שיחה בנושא דיכאון

דויד
    08/03/2009

שלום לך אשמח לשוחח בנושא.נראה שיש לנו מכנה משותף ורציתי להחליף דעות. אם תרצי השאירי מס. טל. ואשוב אלייך. תודה דויד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר לא ענית לי

ליאור
    09/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    10/03/2009

ליאור שלום,

צר לי על מצבך. חשוב שתביני, שכדי לשפר את מצבך אין קיצורי דרך. הטיפול המשולב של תרופות ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) מאוד יעילה בהתמודדות עם דיכאון. התרופות המתאימות במהירה ישפרו את הרגשתך וב CBT תלמדי כלים להתמודדות יעילה העכשיווית וגם בעתיד כדי למנוע חזרתיות של דיכאון.

תרגישי טוב,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו