מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהרמי09/03/2009
בשעה טובה ביום חמישי הקרוב אחי הגדול מתחתן כמובן שהבעיתיות העינן היא נושא האלכוהול. אני משתמש בפאקסט כדור אחד(20 מ"ג) ביום אני מודע לבעיתיות של שילוב אלכוהול עם הכדור לכן אין בכוונתי לשתות בכמות גדולה אלה לשתות כמות קטנה רק בשביל הטעם ניקרא לזה אולי 2-3 בירות לכן שאלתי היא: אם אני לוקח את הכדור בערב האם עלי באותו יום ספציפי לקחת אותו בבוקר? או שזה לא משמעותי ואני יכול גם ביום הזה לקחת בערב? או שההמלצה היא שביום שאני יודע שאני ישתה בו אלכוהול אולי לא לקחת בכלל את הכדור או רק חצי כדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר ערן ואדים הראל12/03/2009פאקסט מגביר השפעה של אלכוהול וכן השפעתו חזקה יותר ביחד עם אלכוהול. בעיקרון לא מומלץ לשתות אלכוהול יחד עם פאקסט. לא לקחת אותו באותו יום יכול לגרום לתסמינים גופניים לא נעימים ככאב ראש וסחרחורת.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ואדים הראל
רמי12/03/2009כמו שציינתי אני מודע לבעיתיות של שילוב אלוכוהול עם הכדורים לכן אני שואל את המלצתך האם כדי להעביר את הכדור לבוקר באותו יום של שתיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר ערן ואדים הראל12/03/2009אפשר לקחת חצי כדור בבוקר. אך להיזהר מאוד בשתייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)