שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    רמי
    09/03/2009

בשעה טובה ביום חמישי הקרוב אחי הגדול מתחתן כמובן שהבעיתיות העינן היא נושא האלכוהול. אני משתמש בפאקסט כדור אחד(20 מ"ג) ביום אני מודע לבעיתיות של שילוב אלכוהול עם הכדור לכן אין בכוונתי לשתות בכמות גדולה אלה לשתות כמות קטנה רק בשביל הטעם ניקרא לזה אולי 2-3 בירות לכן שאלתי היא: אם אני לוקח את הכדור בערב האם עלי באותו יום ספציפי לקחת אותו בבוקר? או שזה לא משמעותי ואני יכול גם ביום הזה לקחת בערב? או שההמלצה היא שביום שאני יודע שאני ישתה בו אלכוהול אולי לא לקחת בכלל את הכדור או רק חצי כדור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    12/03/2009

פאקסט מגביר השפעה של אלכוהול וכן השפעתו חזקה יותר ביחד עם אלכוהול. בעיקרון לא מומלץ לשתות אלכוהול יחד עם פאקסט. לא לקחת אותו באותו יום יכול לגרום לתסמינים גופניים לא נעימים ככאב ראש וסחרחורת.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ואדים הראל

רמי
    12/03/2009

כמו שציינתי אני מודע לבעיתיות של שילוב אלוכוהול עם הכדורים לכן אני שואל את המלצתך האם כדי להעביר את הכדור לבוקר באותו יום של שתיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    12/03/2009

אפשר לקחת חצי כדור בבוקר. אך להיזהר מאוד בשתייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו