הפסקת השפעת תרופה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת השפעת תרופה.
    שוש
    10/03/2009

שלום ! אמי אשה בת 71 , מטופלת מזה חודש בקלונקס, בעקבות חרדות ורעד בלתי פוסק . בתחילה נראה שהטיפול עוזר אולם בבת אחת מזה 4 ימים היא מדווחת שהתרופה אינה עובדת כלל. האם ייתכן שתרופה מפסיקה לפעול לאחר זמן כל כך קצר ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת השפעת תרופה.

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלתך

קובי
    11/03/2009

אני בן 37 ולוקח קלונקס 0.5 מ"ג שלוש פעמים ביום אבל זה כבר הפסיק להשפיע עליי ואני סובל מחרדות ופוביות של אסונות טבע חס ושלום לא עלינו וגם אני לוקח סרוקוול 100 מ"ג וזה עוזר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלונקס

ד''ר אירנה נתנאל
    12/03/2009

קלונקס לא מתאים לטיפול ממושך וארוך טווח בגלל שעם הזמן השפעתו החיובית פוחתת והוא עלול לפתח תלות והתמכרות.
    אני מאוד ממליצה לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית. שילוב זה מאוד יעיל בהתמודדות עם פחדים.

תרגיש טוב,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה.

שוש
    15/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו