התיעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    אורי
    12/03/2009

בעבר הלא רחוק סבלתי מחרדות קשות (משיגעון )ודיכאון בינוני נטלתי ציפרלקס הייתי בשיחות פסיכולוגיות והכל באפן פרטי ...... היום נודע לי בבנק שיש לי חוב גדול ואצטרך במשך שלושה חודשים לשלם סכום נורא גדול (עליי לפחות) כיום הפסקתי עם הציפרלקס כי אני מרגיש יותר טוב וגם על ידי מעקב אצל פסיכיאטר ופסיכולוג קליני... אני מרגיש שוב לחוץ מדוכא וחרד ....רכשתי כיום חבילה של ציפרלקס בלי למצמץ אך איני יודע האם תהיה שוב השפעה טובה עליי...לא התיעצתי עם הפסיכיאטר כי אני לא מוצא שוב לפגוש אותו גם חבל על הכסף שיש לי וחבל שאני אלך דרך קופת חולים כי הרי עד היום עשיתי את זה פרטי וגם אין לי כול כך כסף לשלם,ואני משער שאקבל ממנו אותן תשובות השאלה האם הפסקת ציפלקס וחזרתו אחרי חודשיים משפיעה שוב.... האם להתחיל ישר ב20 מ"ג כמו בעבר כי אני מרגיש שבלי עזרת התרופות לא אוכלך לעמוד בלחץ הזה......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

• ציפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    12/03/2009

שלום לך,

לא מומלץ להפסיק תרופות מחשש שהשפעתן תפחת כשמנסים לחזור (לא בהכרח). יש להתחיל באופן מאוד הדרגתי: שבוע רבע כדור, שבוע שני להוסיף עוד רבע וכך כול שבוע מוסיפים רבע עד שתגיע למינון הטיפולי (20 מג').

תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו