שאלות קריטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות קריטיות
    ליאורי
    12/03/2009

קיבלתי לפני חודש ציפרלקס,מאז המצב לא השתפר,אפילו החמיר. אני בדכאון קשה מאוד... הייתי היום אצל הרופאה שהתייעצה עם מחלקה פסיכיאטרית שאמרו לה לתת לי וואבן , ולעלות תמינון ציפרלקס.... פסיכאטר ממיון שפניתי אליו לפני חודש, אמר לי לא לערבב וואבן עם ציפרלקס ושלא לקחת וואבן כי זה ממכר.ועוד רופא חיזק את דבריו. האם העליה במינון של הציפרלקס תעזור, והאם לוקחים בבוקר ובערב? והאם מותר לשלב וואבן? ובנוסף לזה אני גם נוטלת כדורי שינה על בסיס קבוע. ואיך אני מקבלת טיפול ללא תשלום. אני בדכאון ,מן הסתם בבית, התרופות גמרו לי תכסף היחיד שהיה לי. ואין לי כסף לטיפול , אבל אני חייבת טיפול. פשוט חייבת. הדכאון הזה הורס לי תחיים כל פעם מחדש. מאז ומעולם. זה לא משהו חדש. אני בת 27 ואין לי חייים רק בגלל שאני כל הזמן נכנסת לדכאונות המצב הקבוע שלי הוא ירוד. יש לי רק רגעי אושר פעם ב... אני מרגישה כאילו נולדתי בדכאון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות קריטיות

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    12/03/2009

ליאורי שלום,

צר לי על מצבך! ציפרלקס אפשר לשלב עם וואבן. את הוואבן לוקחים תקופה קצרה בלבד רק כדי לאפשר לגוף הסתגולת יותר חלקה לציפרלקס. את הציפרלקס יש להקפיד לקחת אך ורק בבוקר ובשום אופן לא בערב. דרך קופ"ח את יכולה לפנות לפסיכיאטר ולקבל תרופות מסופסדות.

תרגישי טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליאורי
    15/03/2009

אירנה שלום רב הפסיכיאטרים שפניתי אליהם היו דרך הקופת חולים. המרשמים שלי הם מקופת חולים. ולא קיבלתי סיפסוד. איך אני מקבלת סיפסוד? ואת שנאמר לי לגבי הציפרלקס , נאמר לי ממכון פסיכאטרי של קופת חולים שאמרו זאת למנהלת הקופת חולים שהייתי אצלה בטיפול. אני מבולבלת. ושאלתי אותה בפירוש אם אם לקחת שניים ביחד בבוקר או אחד בבוקר ואחד בערב, והיא אמרה לי אחד בבוקר ואחד בערב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות

ד''ר אירנה נתנאל
    15/03/2009

לגבי הספסוד את צריכה לברר בקופ"ח לשך. תפני למזכירה בקופה, לרופא משפחה ולעובדת סוציאלית של הקופה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו