ממה אני סובל מאוד קשה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממה אני סובל מאוד קשה לי
    ללא שם
    16/03/2009

כבר הרבה שנים אני סובל מהתפרצויות זעם קשות לא אלימות כלפי אחרים ואו עצמי ,אלא רק כלפי השולחן ואו הכורסא כמו כן יש לי ניתוק חברתי ממשי שנימשך כבר המון שנים ,נדודי שינה קשים לעיתים מאוד קרובות . וכשעדיין יכולתי הסתובבתי בלילה סתם כך ללא מטרה, מאחר וההליכה קשה לי מאוד אני מהלך בעזרת עזרי הליכה ,אני בן 63 בשנים האחרונות חדלתי לצאת בכלל עקב קשיים בהליכה לרופאים ובדיקות רפואיות אני נעזר באישתי ובני מישפחתי ,אני מת לעזרה ולא יודע איך לקבל אותה מרוב בושה , לצערי הרב אני מוכר כנכה צה"ל 38% נכות רגליים +גב פניתי לנטלי אבל משם בטלפון אמרה לי מישהי מאוד נחמדה שעלי לפנות למשהב"ט פניתי אליהם , אבל אליה וקוץ בה הם מטפלים רק בנכות המוכרת ,הפסיכיאטרית נתנה לי המלצה משהו לנוגד דיכאון אני לא זוכר את שם התרופה אבל היא חדשה בשוק ,אני ממש חי על משככי כאבים הייתי צריך לעשות ניתוח והמנתח היתנה זאת בכך שאקבל חוות דעת שאני יכול להינתח יש בי המון אי שקט ,כל דבר ואו רעש מקפיץ אותי ללא שום סיבה שנראית לעיין אני כבר מיואש אם לא הייתי רוצה להחשב כחלש כלפי משפחתי המצומצמת הייתי מזמן שם כבר קץ לסבל הזה ,אם מישהו כאן סובל מהתסמינים האלה אני מבקש את הצעתו כיצד עלי לנהוג אגב נהיגה מרצוני אני כבר לא נוהג כבר למעלה משנה למרות שיש לי רכב רפואי אישתי לוקחת אותי לכל הבדיקות הרפואיות רק אז אני בככל יוצא מהבית ורואה אנשים אחרים ואו אני בוהה ב-TV בעצם הפכתי לבטטה של כורסא ,לעיתים קרובות אני נמצא במחשב שם אני כבר יותר אקטיבי אבל קשה לי להתרכז לאורך זמן הן בגלל הכאבים שיש לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממה אני סובל מאוד קשה לי

הוספת תגובה

• ממה אני סובל מאוד קשה לי

ד''ר אירנה נתנאל
    16/03/2009

צר לי על מצבך,

המצב מורכב ומצריך התערבות רב מקצועית ומערכתית שתכולל רופאים מתחומים שונים, ייתכן ויש צורך בעזרה סוציאלית, עזרה נפשית ,עזרה שיקומית וטיפול משפחתי. קשה לתת עצה קונקרטית בלי שאני מכירה אותך אישית, נראה לי שאתה זקוק לאדם/מטפל/ איש מקצוע שינהל את כול הטיפול המורכב וידאג שתקבל מענה לכול צורך וצורך שלך ושל משפחתך.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו