אבחון יעיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון יעיל
    דניאלה
    18/03/2009

שלום, יש לי אח בן 35 רווק, שגר איתנו בבית, במשך שנה או אפילו שנה וחצי הוא תמיד היה חוזר הביתה מהעבודה עם כעסים ןלחצים שרוצים תמיד לשים לו רגל בעבודה ושכולם שם מושחתים ובסוף הכל יצא לאור... (הוא שוטר), תמיד לא ייחסו חשיבות לתסכול שלו , ותמיד הטחנו בו שהוא מדמיין ושום דבר לא קורה, בשנה האחרונה הוא החל תהליך של חזרה בתשובה באופן שוטף+הליכת ללימודי תורה כל יום בכולל. הוא לא פעיל חברתית יותר מדי ומאוד מתוסכל מזה שאין לו הרבה חברים, שהוא עלה במשקל, שהוא עדיין רווק בגיל 35, שהוא לא יתחתן וכו,... "התרגלנו " לתלונות שלו אבל אתמול זה היה השיא.... בשעה 11 בבוקר השכנים קראו לנו ואמרו שאח שלי מסתובב בכביש בין המכוניות והולך ברחוב באופן מוזר--שמעתי זאת ורצתי אליו, ולקח לי שעה לשכנע אותו ולדבר איתו שיחזור הביתה, זו פפעם ראשונה שראיתי אותו במצב כזה, גם חיצוני וגם נפשי. הוא התחיל לדבר לא לעניין ולהגיד שאלוהים כועס עליו שהוא אדם רע, ואין לו שמחת חיים ושהכל מגיע לו כי הוא לא מאושר. יש כול המשפחה נכנסנו ללחץ, ונסענו הישר לפסיכיאטר שקבע שהוא במצב פסיכוטי וזקוק לאשפוז והפנה אותנו לבי"ח בנס ציונה ששם גם דיברנו עם הפסיכיאטרית שאמרה שהוא זקוק לאשפוז, אחי חתם על הטופס הסכמה וממש לפני הכניסה לאשפוז אמא שלי לא הסכימה ביטלנו הכל וחזרנו לבית. היום אחי ואמי נסעו לאסף הרופא לפסיכיאטר אחר שהמליצו לנו עליו--והיום, לאחרשאחי קם בבוקר עם מצב רוח טוב ושונה מאתמול, אולי זה מפני שאתמול היינו איתו ודיברנו איתו ואמרנו שאנחנו עוזרים לו ואיתו תמיד, בכל מקרה היום היה היה רגיל ושונה ואפילו די מבסוט. לאחר שיחה היום עם הפסיכיאטר באסף הרופא--הוא קבע שאחי מדבר לעניין ובסדר גמור, והתקרית שהיתה אתמול היא שהוא חווה בלבול כלשהו ושלח אותו לבדיקה נוירולוגית. ---אני מאוד מודאגת ומפחדת, איך זה יתכן, הרי אתמול כמעט ואשפזנו אותו והיום אומר הפסיכיאטר שהכל בסדר ולא המליץ על טיפול תרופתי אואשפוז כלשהו. בבקשה אני רוצה לשמוע דעות, כי הנושא מאוד כבד עלי ואין נלי איך להתמודד עם הכל. תודה על הסבלנו בקריאת ההןדעה שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון יעיל

הוספת תגובה

• אבחון יעיל

ד''ר אירנה נתנאל
    19/03/2009

דניאלה שלום,

האירוע שחוויתם מאוד הפחיד ומאוד הדאיג אותכם. אחיך נמצא במעקב פסיכיאטרי וכעת אין הרבה מה לעשות רק לעקוב אחרי מצבו של אחיך. ייתכן וכדאי לשקול את המשך העמקה בעניין הדת. ייתכן והעיסוק בדת גורם לו לבלבול ומשבש את האיזון הנפשי. במידה ותשימו לב לשינוי במצבו תצרו שוב קשר עם הפסיכיאטר המטפל.

חזקו ואמצו!
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו