ביום רביעי הלכתי לבית המרקחת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביום רביעי הלכתי לבית המרקחת...
    רמי
    19/03/2009

ובקשתי את כדורי הפאקסט אותם אני צורך בחודש האחרון, אך הרוקח אמר שאין ברשותו פאקסט ונתן לי תרופה בשם "פרוטין" בטענה שהיא תרופה בדיוק כמו הפאקסט רק בשם אחר. האם יש אמת בדבריו, ושני התרופות דומות? אני יודע שרוקסט ופאקסט הן התרופות הדומות לא ידוע לי כלום על פרוטין יש לצין שתקופת ההסתגלות לפאקסט הייתה לי קשה מאוד ותופעות לוואי בלתי נסבלות שעברו עם הזמן וכיום אני מרגיש טוב, לכן עצם המחשבה על לקיחת כדור אחר או שבעצם דומה כבר גורם לי לחרדות על תופעות הלוואי שאולי יבואו לי עם הפרוטין. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פקסט

ד''ר אירנה נתנאל
    19/03/2009

רם שלום,

הרוקח צודק. פקסט ופרוטין זאת אותה התרופה. כדאי שתתחיל לקחת כי חבל על ההפסקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטין ופאקסט

איילת
    16/04/2009

גם אני קבלתי את הפרוטין במקום הפאקסט ובימים האחרונים שמתי לב שהתאבון קטן משמעותית ואני ישנה המון. האם יש קשר להחלפה? אני יודעת ששתי התרופות אמורות להיות דומות/זהות אבל אין לי הסבר אחר לכך
    אשמח לתשובה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטין ופאקסט

ד''ר אירנה נתנאל
    18/04/2009

איילת שלום,

למרות ששתי התרופות דומות, יכולות להופיע תופעות לוואי במהלך החלפת התרופה. מה שאת מתארת מתאים לתופעות לוואי. עם הזמן תופעות אלו חולפות כאשר הגוף יסתגל לתרופה החדשה (כחודש - חודשיים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטין ופקסט

איילת
    19/04/2009

האמת, אני מרגישה שהדכאון חוזר אליי וזה קצת מדאיג אותי. האם כדאי להיוועץ עם מישהו נוסף? מפחדת שהסימפטומים האלו יתפתחו לכדי דכאון מלא
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטין ופקסט

ד''ר אירנה נתנאל
    19/04/2009

לדעתי, צריך לתת לתרופה להשפיע. במידה ואחרי כחודש לא תרגישי שיפור אפילו מועט כדי להתיעץ עם הרופא המטפל שרשם לך את תרופה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו