מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביום רביעי הלכתי לבית המרקחת...רמי19/03/2009
ובקשתי את כדורי הפאקסט אותם אני צורך בחודש האחרון, אך הרוקח אמר שאין ברשותו פאקסט ונתן לי תרופה בשם "פרוטין" בטענה שהיא תרופה בדיוק כמו הפאקסט רק בשם אחר. האם יש אמת בדבריו, ושני התרופות דומות? אני יודע שרוקסט ופאקסט הן התרופות הדומות לא ידוע לי כלום על פרוטין יש לצין שתקופת ההסתגלות לפאקסט הייתה לי קשה מאוד ותופעות לוואי בלתי נסבלות שעברו עם הזמן וכיום אני מרגיש טוב, לכן עצם המחשבה על לקיחת כדור אחר או שבעצם דומה כבר גורם לי לחרדות על תופעות הלוואי שאולי יבואו לי עם הפרוטין. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקסט
ד''ר אירנה נתנאל19/03/2009רם שלום,
הרוקח צודק. פקסט ופרוטין זאת אותה התרופה. כדאי שתתחיל לקחת כי חבל על ההפסקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטין ופאקסט
איילת16/04/2009גם אני קבלתי את הפרוטין במקום הפאקסט ובימים האחרונים שמתי לב שהתאבון קטן משמעותית ואני ישנה המון. האם יש קשר להחלפה? אני יודעת ששתי התרופות אמורות להיות דומות/זהות אבל אין לי הסבר אחר לכך
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטין ופאקסט
ד''ר אירנה נתנאל18/04/2009איילת שלום,
למרות ששתי התרופות דומות, יכולות להופיע תופעות לוואי במהלך החלפת התרופה. מה שאת מתארת מתאים לתופעות לוואי. עם הזמן תופעות אלו חולפות כאשר הגוף יסתגל לתרופה החדשה (כחודש - חודשיים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטין ופקסט
איילת19/04/2009האמת, אני מרגישה שהדכאון חוזר אליי וזה קצת מדאיג אותי. האם כדאי להיוועץ עם מישהו נוסף? מפחדת שהסימפטומים האלו יתפתחו לכדי דכאון מלא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטין ופקסט
ד''ר אירנה נתנאל19/04/2009לדעתי, צריך לתת לתרופה להשפיע. במידה ואחרי כחודש לא תרגישי שיפור אפילו מועט כדי להתיעץ עם הרופא המטפל שרשם לך את תרופה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)