בעיות רעד כתוצאה מציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות רעד כתוצאה מציפרלקס
    ישראל
    21/03/2009

אני נוטל כ- 5 חודשים את התרופה ציפרלקס וכתוצאה מכך אני סובל מרעד ביד שמאל. לאחרונה הרעד החריף. הפסיכיאטרית שלי לא ממליצה להחליף את הכדור, למרות הרעד אלא הורידה לי את המינון לחצי כדור, מה דעתך ? האם עלי להחליף את הכדור למשהו אחר לגמרי מקביל לכדור עם תופעות פחות חמורות, או להמשיך עם אותו הכדור, למרות התופעה החמורה. אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לישראל

רמי
    21/03/2009

האם תופעה הזאת של רעד ביד שמאל התחילה לך רק עכשיו לאחר שאתה כבר מטופל חמש חודשים עם הכדור? או שהתופעה התחילה לך הרבה לפני והיא רק מחמירה עם הזמן? יש לי בעיה דומה ומענין אותי מתי תופעה הזו התחילה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות רעד כתוצאה מציפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    23/03/2009

ישראל שלום,

תסמוך על הרופאה שלך. היא מכירה אותך וממליצה לך על סמך ההתרשמות שלה ממך וממצבך. תמשיך כפי שהיאהמליצה ובעוד כשבועיים תבחנו שוב את המצב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו