מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי מטופל בויפאקס במינון הכי גבוהנילי23/03/2009
בס"ד בוקר טוב בעלי מטופל מזה חצי שנה בויפאקס במינון הכי גבוה ,לאחר תקופה של שנתיים בראסיטל. בגדול יש שיפור ,אבל יש לו הרבה דיכאונות ,ומדבר הרבה על זה שרוצה למות כי אין לו כח להתמודד ,וזה מאוד מלחיץ ,למרות שאני בטוחה שזה סתם דיבורים ,כי הוא לא מסוגל לזה ,אחרת הייתי מדווחת ,{הוא אחרי תאונת עבודה קלה מזה 5 שנים }מה שהכי מפריע לי שאני מרגישה שהדיכאונות שלו מאוד מדבקים ,וכשאני אומרת שאני בדיכאון ,אז הוא אומר לי אז תבקשי מהרופא כדורים גם בשבילך ,מאוד מפריע שככה הוא חושב שפותרים בעיות . האם יש איזו עיצה בשבילי איך לא להיסחף אחריו ,ולא לצאת גמני עם כדורים . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנילי
ד''ר ערן ואדים הראל23/03/2009התמודדות עם בן זוג שסובל מהפרעת מצב רוח לאורך זמן היא לא פשוטה. התופעה מוכרת ומקבלת התייחסות של הגורמים הטיפוליים. אני הייתי ממליץ לך להעלות את הנושא בפני הגורם שמטפל בבעלך (כמובן בהסכמתו של בעלך) על מנת שתקבלי גם את הנחיות להתמודדות הלא פשוטה שאת עוברת. בחלק מהמרפאות יש קבוצות תמיכה למשפחות שיכולות מאוד לעזור.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)