בעלי מטופל בויפאקס במינון הכי גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי מטופל בויפאקס במינון הכי גבוה
    נילי
    23/03/2009

בס"ד בוקר טוב בעלי מטופל מזה חצי שנה בויפאקס במינון הכי גבוה ,לאחר תקופה של שנתיים בראסיטל. בגדול יש שיפור ,אבל יש לו הרבה דיכאונות ,ומדבר הרבה על זה שרוצה למות כי אין לו כח להתמודד ,וזה מאוד מלחיץ ,למרות שאני בטוחה שזה סתם דיבורים ,כי הוא לא מסוגל לזה ,אחרת הייתי מדווחת ,{הוא אחרי תאונת עבודה קלה מזה 5 שנים }מה שהכי מפריע לי שאני מרגישה שהדיכאונות שלו מאוד מדבקים ,וכשאני אומרת שאני בדיכאון ,אז הוא אומר לי אז תבקשי מהרופא כדורים גם בשבילך ,מאוד מפריע שככה הוא חושב שפותרים בעיות . האם יש איזו עיצה בשבילי איך לא להיסחף אחריו ,ולא לצאת גמני עם כדורים . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לנילי

ד''ר ערן ואדים הראל
    23/03/2009

התמודדות עם בן זוג שסובל מהפרעת מצב רוח לאורך זמן היא לא פשוטה. התופעה מוכרת ומקבלת התייחסות של הגורמים הטיפוליים. אני הייתי ממליץ לך להעלות את הנושא בפני הגורם שמטפל בבעלך (כמובן בהסכמתו של בעלך) על מנת שתקבלי גם את הנחיות להתמודדות הלא פשוטה שאת עוברת. בחלק מהמרפאות יש קבוצות תמיכה למשפחות שיכולות מאוד לעזור.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו