מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לי ???ליזי25/03/2009
שלום,
אני בת 24, מאז שאני זוכרת את עצמי אני אדם עם מצבי רוח משתנים, של קיצונויות, הכל אצלי שחור ולבן, יש לי התפרצויות זעם, התנהגות אימפולסיבית, תחושת ריקנות קשה ועוד....מזה שש שנים אני הולכת לטיפול פסיכולוגי, כשאחת לכמה זמן אני מתייאשת, מחליטה שנמאס לי מהפסיכולוג שלי ועוברת לפסיכולוג הבא. לפני כשנתיים התחלתי בטיפול פסיכיאטרי בעקבות תקופה קשה וארוכה של דיכאון עמוק מאד. הפסיכיאטר שלי אבחן אותי כבי פולארית, והיום אני לוקחת לוסטראל 200 מ"ג ביום וליתיום 900 מ"ג. קיבלתי על עצמי את האבחנה שלו, וחשבתי שאכן מצבי הרוח יעלמו ואתייצב, אך אני עדיין מרגישה רע. במקביל אני הולכת לפסיכולוג אחת לשבוע אך לא מרגישה שום התקדמות מה שמוביל לתסכול רב ורצון להפסיק את הטיפול, שוב....
בעודי גולשת באינטרנט באחד הלילות, הגעתי איכשהו לקרוא על הפרעת אישיות גבולית ואני חייבת לציין שהזדהיתי עם כל מילה ומילה שהיתה כתובה שם, אני חושבת שהפרופיל שלי עונה בצורה מדוייקת ומוחלטת לפרופיל של ההפרעה הזו. אני נזעמת ונחרדת לחשוב שהפסיכולוג שלי הפוגש אותי אחת לשובע ומכיר את כל עולמי הפנימי, והחוויה הפנימית הבעיתית שלי לא חשב על זה אף פעם, בעוד אני מטופלת בצורה לא נכונה כנראה ומצבי לא משתפר.איך זה לא הדליק לו נורה אדומה???אני כועסת ומוטרדת ולא יודעת לאן להמשיך מכאן...אני בטוחה במיליון אחוז שלא אובחנתי נכון שכן כשאני קוראת על הפרעת אישיות גבולית אני מזדהה עם כל מילה ומילה הכתובה שם!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש לי ???
27/03/2009לליזי שלום
ההפרעה הביפולרית כאשר מתחילה בגיל מוקדם יכולה להוביל לשינויים אישיותיים דומים לאלו של הפרעת אישיות גבולית. בדרך כלל רצוי לטפל בפרעה ביפולרית ללא תרופות נוגדות דיכאון כמו שלוסטרל. תרופות אלו מסוגלות לגרום לאי יציבות במצב ברוח ולתחושה של חוסר שליטה. לפעמים שווה לשמוע דעה שנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)