שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    רמי
    25/03/2009

בקשר להוצאת רשיון על טרקטור וטיפול תרופתי עקב בעיות חרדה.

בתופס של הבקשה לקבלת רשיון נימצא הסעיף שבו רופא המשפחה חותם את אישורו, אך ההחשש שכאשר רופא המשפחה שלי יציין שאני נוטל טיפול תרופתי פאקסט עקב חרדות ונימצא תחת מעקב של פסיכולוג\פסיכאטר משרד הרישוי יחליט שאינני יכול לעשות רשיון זה
    יש לצין שבתופס זה קיים סעיף המתיחס לבעיות נפשיות ותיפול תרופתי בעקבות אותה הביעה.
    בנוסף אני חושש שלאחר שיגלו דברים אלה יעשו לי בעיות עם רשיון הנהיגה לרכב שכבר יש לי. וגם שנושא זה של בעיות החרדה יכנס לתוך המחשב ודבר זה ירשם.

מה עלי לעשות? האם הדאגות שלי מוצדקות ויכולים לשלול ממני את הזכות להוציא רשיון לטרקטור רק בגלל בעיית החרדה שתקפה אותי והכדורים שאני צורך?(כמובן שרופא המשפחה שלי נתן את אישורו וחתם על התופס) מה החוק אומר על כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

27/03/2009

לרם שלום
    שלילת רישיון זה לא דבר אוטומטי. כאשר אדם נוטל תרופות משרד הרישוי יכול לבקש שהוא יבדק על ידי מכון לבטיחות בדרכים. מכתב מרופא מטפל יכול מאוד לעזור. הרבה אנשים שנוטלים תרופות נוהגים על טרקטור או רכב כבד אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו