שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    תמרה
    26/03/2009

שלום

אני לוקחת כבר חצי שנה ויאפקס 75 אקס אר בבוקר, ו - 25 מיל של סרוקוואל בערב ( הסרוקוואל ניתן לי אחרי שהיו לי תופעות לוואי של חוסר שינה ודפיקות לב מהירות מהויפאקס כדי לאזן בניהן ).
    כרגע אני לא בקשר עם הפסיכיאטר שטיפל בי, גם כי הוא מאוד יקר, וגם מסיבות אחרות. אני רוצה להפסיק את התרופות, אך לא יודעת איך, וחבל לי לשלם על פגישה המון כסף בשביל זה. עם הסרוקוואל הפסקתי לפני יומיים ועם הויאפקס אני רוצה גם. מה שרציתי לשאול הוא : א. איזו תופעות גמילה יכולות להופיע? כאבי בטן וגזים קשורים איכשהו? ( כי כששכחתי לקחת יומיים את הויאפקס היו לי כאבי בטן ), ודבר שני אם יש דרך מומלצת לרדת מהתרופות..? לקחת יום כן יום לא או משהו..
    אשמח לתשובה
    תודה ושבת שלום
    תמרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום

28/03/2009

לתמרה שלום
    הפסקה של וויאפקס יכולה לגרום לתופעה מוכרת כ "תסמונת של הפסקה", היא לא מסוכנת אך יכולה להיות מאוד לא נעימה. ניתן להתגבר עליה על ידי הפסקה מאוד עיתית של התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו