מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מאבחנים?יסמין06/04/2009
שלום
אני כבר הרבה זמן חושדת שיש לי הפרעת אישיות גבולית שגורמת לי לרצון התאבדותי חזק ומתמיד שמלווה אותי כל רגע ורגע מחיי במשך שנים כמו גם דכאון והרגשת ריקנות מתמדת. (גם שאר התסמינים מתארים אותי היטב)
אני גם חושדת שיש לי הפרעת ריכוז, אבל זה פחות מפחיד.
הבעיה היא שאין לי כסף לטיפול פסיכיאטרי ארוך, מה הדרך הכי טובה לאבחן אם יש לי אחת מההפרעות האלו? יש מעין אבחונים עצמיים או שאלות מפתח?
האם יש כדורים שיגרמו לי פחות לרצות למות? שכן מה שמפחיד זה האימפולסיביות שגורמת לי לפעמים לנסות לא משנה כמה אני מסבירה לעצמי שזה יפגע בסובבים אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה למה מתעלמים
יסמין07/04/2009אני אומרת שאני בדכאון, רוצה למות
יש פה מומחה לדכאון וכאילו גם אתם לא רואים אותי
או שאולי אני צודקת ואף אחד לא רואה אותי בכלל
מה הטעם להמשיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יסמין
moe09/04/2009אני מקווה שאת לא באמת דורשת איבחון אונליין ועוד על סמך כמה שורות כי אם כן הרי שאותו שרלטן יתן לך את מה שאת מסוגלת לתת לעצמך ועובדה, זה לא מספיק נכון?
לדעתי, את מחפשת מישהו שיקשיב לך ואם אין לך את האמצעים למה שלא תיפני לאחת ממרפאות החוץ ותבקשי עזרה?
לא יודעת מהיכן את ולכן, לא יודעת להגיד לך לאן ללכת, אבל תרימי טלפון לקופ"הח או ל144 ותשאלי.
חבל להישאר עם החרא לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התיחסותך
ד''ר אירנה נתנאל10/04/2009הפורום נועד גם להתיחסות הגולשים. תשובותכם חשובות לנו, לכותבים ולמבקרים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע לי שאת צריכה טיפול תרופתי.
מרי10/09/2010תדברי בדחיפות עם רופא/ת משפחה שאת כל הזמן רוצה להתאבד. דבר ראשון שיתנו לך תרופות נגד
דיכאון ובדחיפות. אחר כך תבקשי מרופאת המשפחה הפניה דחופהלתחנה בריאות הנפש או לפסיכיאטר.תבקשי להתחיל
עם מינון דיי גבוה תרופה המכילה סרטונין .וזה רק בתור התחלה עד שתגיעי לפסיכאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון
ד''ר אירנה נתנאל10/04/2009יסמין שלום,
צר לי על הרגשתך. ללא ספק את זקוקה לעזרה מקצועית. ניתן לקבל עזרה במרפאות חוץ של בית חולים פסיכיאטרי ששייך לאזור מגוריך או דרך קופת חולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מאבחנים?
10/04/2009ליסמון שלום
אבחנה עצמית לא מומלצת. את יכולה לפנות דרך הקופה או דרך מרכז בריאות הנפש באזור מגוריך ושם יועץ מומחה יכוון אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאירי מייל אני אוכל לעזור לך
תמיר11/09/2010נהיה בקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)