בעית שינה מתמשכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית שינה מתמשכת
    אלונה
    06/04/2009

לפני 30 שנה ,לאחר לידה,החלה אצלי הפרעת שינה..פשוט באופן פתאומי הפסקתי לישון ...בסופו של דבר התחלתי לקחת אלטרולט 20 מ"ג והמצב השתפר..אלא שמדי פעם נראה שפוחתת ההשפעה ושוב (עכשיו זה כך) אני כמעט לא ישנה..ניסיתי במשך השנים תרופות אנטי דיכאוניות ואנטי חרדתיות שונות כמו סרוקסט וכדומה..אבל הפריעו לי תופעות הלוואי. לכן תמיד חזרתי לאלטרול. אבל עברו כמה שנים ואולי ישנן תרופות חדשות ואחרות..עלי לציין שלא אושרה לי בדיקה במעבדת שינה. כמו כן רכשתי בארה"ב מלטונין על דעת עצמי. אך זה לא עזר .
    בתודה על כל תשובה.
    אלונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית שינה מתמשכת

הוספת תגובה

• בעית שינה מתמשכת

10/04/2009

לאלונה שלום
    בעיות שינה תוקפות עד 20-30% מאוכלוסיית העולם ואין תשובה טובה עבור הרבה סובלים. אלטרולט 20 מג הינו מינון נמוך של התרופה אפשר לעלות עד 50-75 מג. כדי לבדוק האם פעולות התנהגותיות כגון הפסקת עישון, מניעה משתיית קפה או משפקעות עם קפיין, שינה בשעות סדירות ועוד עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו