טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לוקח ריספדרל כמעט חודש ועכשיו אני מוסיף לפי יעוץ מפסיכיאטר 5 מג ליום צירפלקס ולאחר 4-5 יום אני מעלה ל10 מג ציפרלקס. רציתי לשאול האם זהו שילוב יעיל כי אני לא חושב שינה לי איזשהי הפרעה של סכיזופרניה. אני שולל את המחשבות הלא הגיוניות . ובעיקר הבעיה אצלי היא של מחשבות שחוזרות על עצמן,תסריטים,חרדות טיפשיות למינהן מדברים לא הגיוניים . רציתי לשאול איך תשפיע על הפסקת לקיחת הרספידל והעברה רק לציפרלקס ? (למרות שרספידל יכול להיות בקמצת את המחשבות שיפר את המצב אבל נוספו לי חרדות מאז נטילותו) או שאולי דווקא השילוב של שניהם הוא טוב מאוד? ויעיל יותר כנגד אאי רצף במחשבות ומחשבות טוןרדניות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד