מחלה נפשית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה נפשית?
    ליה
    10/04/2009

שלום.
    אני בת 17 ואני סובלת מבלט בדיסק מזה כחצי שנה.
    אני עוברת טיפולים שונים ללא הצלחה עד כה.כמה מין הרופאים שנעזרתי בהם לייעוץ הציעו לי לפנות אל פסיכולוג.המילה פסיכוסינטזה עלתה לא פעם.
    הכאבים העזים שאני חשה הינם פיזיים ומוחשים ומגבילים אותי בהליכה שכן רגלי כואבות ולא מאפשרות לי לתפקד.
    הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין החרדות והפחדים בהם אני נמצאת לבין ההרגשה הפיזית.

בנוסף,אני רואה עצמי כאדם קיצוני לכל דבר,ואילו חלק ממכירי רואים בי כאדם דיכאוני.
    אני אדם אימפולסיבי ומפונק דבר הגורם לי לרצות להשיג הכל כאן ועכשיו.
    הבעיה מתחילה בכך שכאשר אני נתקלת בסירוב ולו הכי קטן אני יכולה להכנס למצב רוח מדוכדך ללא כל סיבה.לדוג' אם אלך למכולת ואגלה לבסוף שהיא סגורה אני אכעס על כל העולם,לפעמים אחשוב גם שהעולם לא בסדר ואם יקרה דבר נוסף קטן באותו הרגע,גם ארצה למות-כל זה כאשר כשהייתי בדרך למכולת הייתי מאושרת לחלוטין.
    אני יכולה להיות שמחה ובשניה לאבד כל חשק בחיים.
    הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא זניחה,כלומר,נובעת מפינוק יתר ואינה משמעותית או שמא מדובר במשהו נפשי.מניה דפרסיה,למשל?
    הייתי שמחה אם מישהו היה נותן לי מענה לשאלות אלו.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה נפשית?

הוספת תגובה

• אבחון של הפרעה

ד''ר אירנה נתנאל
    10/04/2009

ליה שלום,

כדי להבין ממה את סובלת יש לעבור אבחון מקצועי ומעמיק. כול החיים עוד לפניך וחבל שתמשיכי לסבול. החיים מלאים תסכולים ואכזבות ולכן, חשוב שפתחי כלים להתמודדות יעילה שתסיע בדרכך. בעזרת טיפול מקצועי משולב של תרופות ופסיכותרפיה תוכלי ללמוד מיומנויות אלו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו