שילוב בין סרוסקט ליהומבין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב בין סרוסקט ליהומבין
    מה זה משנה :)
    10/04/2009

היי, חג שמח

כמו שרשום בכותרת, הייתי רוצה לדעת אם תיווצרנה בעיות משימוש עם 2 התרופות הללו.

אני לוקח כיום 10 מ"ג סרוקסט ביום והאמת שאני יכול גם להוריד את זה, אבל אני מרגיש טוב וזה לא מינון גבוה , אין לי תופעות לוואי אז אני מעדיף להישאר עם זה כעת. ברצוני להתחיל לקבל Yohimbine HCL למספר מטרות כמו :

- שריפת שומן
    - שיפור החשק המיני והזיקפה

לפי מספר מחקרים נראה כי Yohimbine עובד על אותם רצפטורים כמו הסרוקסט מה שעלול לגרום לביטול ההשפעה של הסרוקסט וגם לחסימת שחרור סרטונין, אז רציתי לדעת אם במינון של 10 ג' יהומבין ביום תהיה השפעה שלילית או שניתן לשלב בין השניהם.

אני בן 20 , מתאמן כל יום ואין לי שום בעיות בריאותיות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה?

מה זה משנה :)
    11/04/2009

למה לא עונים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ערן ואדים הראל
    13/04/2009

אין ניגוד בין התרופות ואף יוהימבין נבדק כטיפול בהפרעה בתפקוד מיני כתוצאה מטיפול בסרוקסאט.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו