מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול תרופתי - ריספרידלמלי11/04/2009
שלום,
מזה מספר שנים אני לוקח ריספרידל וקלונקס.
כיום אני לוקח 6 מ"ג ריספרידל , 4 מ"ג קלונקס ביום.
בעבר כשהייתי במשבר זה עזר לי, אך כיום לא מרגיש שזה עוזר לי וזה מתבטא בכך:
בבוקר אני קם עירני עם מצב רוח וחשק, לאחר שאני שותה את התרופות החשק יורד לי לעשות דברים, אין לי מצב רוח לעשות כלום.אני חסר אונים, גם הדופק שלי מאוד גבוה.
הלכתי לרופא המשפחה והוא אמר לי שזה מהטיפול שאני לוקח.
כשאמרתי לפסיכיאטרית על המצב היא אמרה לי שזה לא קשור.
אני יודע שמה שאני מרגיש זה מהתרופות, מבקש שתעזור לי בבקשה.
אני ממש חסר אונים לא יודע מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריספרידל
ליאת11/04/2009לדעתי התחושות הלא נעימות אכן קשורות לתרופות. אך בגלל שהמצב עדיף על התקף או משהו כזה אתה פשוט צריך לגלות ס-ב-ל-נ-ות וזה יעבור, עם הזמן. יעזור אם תמצא לעצמך תחביב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר ערן ואדים הראל13/04/2009מה שאתה מתאר יכול להיות כתוצאה מהתרופות. אני ממליץ לך להתעקש לרופאה המטפלת שלדעתך זה קשור בתרופות. אפשרות קיימת היא להעביר לערב את התרופות או לרדת במינון. כל זה כמובן בתאום עם הרופאה המטפלת.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)