מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כדאי לעבור ייעוץ או לעבור דירהבנר17/04/2009
אני גר בשותפות עם קרוב רחוק ,בבית פרטי עם חצר גדולה, השייך למשפחה והעלות מינימלית,אנו מכירים עשרות שנים אך גרים בשותפות מזה 3 שנים,שותפי הוא סכיזופרן קל,פחדים ,שומע קולות אך בשליטה מלאה,חייב אור בלילה בחדרו המיטבח והסאלון,אדם חכם ומנסה לחזור בתשובה שנים רבות,לפני שנתיים עבר טראומה נוראית (אחותו נירצחה)אך סרב לקבל טיפול הוא בעיקר בבית לא עובד קשריםחברתיים רק מעט עם המשפחה,ייעצו לי לעזוב ,אך היות ואנו ידידים מזה עשרות שנים סמכתי עליו וכן אני מחבב את הבית ושכר הדירה נמוך ביותר,השנה האחרונה הוא מוצא סעד בהתחזקות רוחנית ושמחתי שהחליף את הצפייה המוגזמת בטלוויזיה בלימוד קבלה,
להערכתי הוא רוצה שאני אפנה את הבית,אלה אם כן אחזור בתשובה,אני חילוני ומתרגל מדיטציה שבעיניו זה עבודה זרה ,אך הוא אוהב את זה שאני משלם את רוב הוצאות החשמל והמיסים,
מזה שנה ויותר אני סובל מתסמינים רפואיים ונשלח לבדיקות חמורות, ולאחר זמן ללא הסבר התסמינים נעלמים ושוב לאחר זמן תסמינים חדשים ואותו סיפור,בשיא התסמינים מגיע שותפי ואומר לי אני אתפלל עבורך ותראה שהכל יעבור,
לפני כ3 שבועות חזרתי מנופש באילת ובלילה לאחר כ3 שעות התעוררתי עם חלומות חזקים ללא תקדים ונסער ולחוץ מכדי להמשיך לישון,בלילות הבאים זה הלך ונרגע,
אתמול חזרתי מנופש בצפון והלילה שוב מחדש התעוררתי לאחר כ3 שעות עם חלומות כנ"ל. איני מתיימר להיות טלית שכולה תכלת ,אך אני בהחלט חושב שאולי שותפי החכם והחולה עושה לי משהוא,לאחרונה שמעתי שאחותו בילדותו הואשמה בניסיון להרעיל את המשפחה והורחקה מהבית ועד היום מכחישה וטוענת שנעשה לה עוול נוראי.
אני חושב שהגיע זמני להתייעץ עם מומחה מתאים ,אך מתקשה להחליט מה היא המומחיות הדרושה והאם אפשר לקבל ייעוץ לנ"ל מהמערכת הציבורית או עדיף באופן פרטי ,אבקש המלצתך להמשך בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי לעבור ייעוץ או לעבור דירה
18/04/2009עליך לפנות לגורם מטפל שיעזור לך להחליט מה לעשות עם המשך החיים שלך. אתה יכול להתחיל עם פסיכולוג. במערכות הציבוריות לא תמצא מענה לשאלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)