סרוקואל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקואל
    רונן
    17/04/2009

שלום אני רונן ואני בן 24 אובחנתי לפני יותר משנה עם הפרעות חרדה הנוטה לפסיכוזה
    הפסיכאטר שלי נתן לי פרפנן ולקחתי שנה והכל היה בסדר התחלתי לעבוד .הפסקתי לקחת את הכדורים וחזורו לי החרדות והמחשבות המטרידות למשל בזמן שעבדתיבאחד מהתקפי החרדה חשבתי שרוצים לפגוע בי ובנוסף לזה התחיל לי יובש בעניים וכאבי ראש ודפיקות לב ויובש בגרון. עזבתי את העבודה וחזרתי לקחת כדורים בהתחלה שוב פרפנן במינון נמוך ובאותו זמן התחלתי לקחת סרוקואל במינון נמוך
    הפסקתי לקחת את הפרפנן ועלתי במניון של הסרוקואל התחלתי לקחת 200 מ"ל בבוקר ו200 לפני השניה רק שלקחתי את הכדור בבוקר התחיל לי שוב החרדות .דיברתי עם הפסיכיאטר שלי והחלתנו שאני יהיה על 400 בלילה. אתמול בלילה חצי שעה אחרי לקיחת הכדורים התחלתילא להרגיש טוב עלה לי הדופק עמדתי להתעלף בהתחלה חשבתי שזב סתם וזה יעבור וניסתי להרגיע את עצמי וזה לא עזר מדדתי דופק והיה לי דופק 160 במצב מנוחה איבדתי את הצבע בפנים.
    דיברתי עם הפסיכיאטר שלי הוא אמר לי לחזור לקחת 200 בבוקר ו200 לפני השניה .
    מה הסיכוי שהכדורים משפעים עלי לא טוב ?אם כן אז למה?
    יש עוד שיטות לטפל בחרדות בלי כדורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקואל

הוספת תגובה

• סרוקואל

18/04/2009

לרונן שלום
    סרוקואל תרופה נגד פסיכוזה ופחות נגד חרדה. יש תרופות אחרות היכולות לתת תשובה נכונה לתסמונת של חרדה. תבדוק עם הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו