החלפת פאקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת פאקסט
    עודד
    17/04/2009

תוכן:
    שלום תודה רבה על התשובה אני יזכיר לך אני שותה 60 מילגרם סראקסט בחמישה חודשים מהעלאה היה מציון רק בשבוע האחרון יש קצת מתח אתה המלצתי ללי להוסף עוד כדור כמו רספדל בגלל שאני אמרתי לך שאני לא רוצה להחליף את הכדור בגלל שאני שותה הרבה שנים השאלה אני רוצה להחליף את הכדור אני הלכתי לרופא משפחה שהמליץ על ציפרלקס השאלה מה המינון שאני צריך לשתות ואיך עושים את ההחלפה ואם אתה ממליץ על ציפרלקס אצין שסראקסוט פוגע לפעמים בחשק המיני וגרם לי להשמנה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת פאקסט

הוספת תגובה

• החלפת פאקסט

עודד
    17/04/2009

האם הציפרלקס יותר טוב מסראקסט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונן שלום

18/04/2009

לעודד שלום
    לא הבנתי את השאלות שלך ואת המעבר בין רופא לרופא. תדון על כיוון טיפולי עם רופא אחד. אתה במחלט יכול להתייעץ גר עם רופא אחר אבל בסופו של דרך תן רק לאחד להחליט עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתושבה שלפאקסט לפרופסר גראס

דני
    18/04/2009

בהקשר לתושבתך יש לי רק רופא אחד שאני מטפל זה רופא משפחה מי שאמר לי על הכדור זה בפורם על השאלה שלי אני שותה הרבה שנים סראקסט עקב התקפי חרדה בחמישה חודשים האחרונים עילו לי מי40 ל60 מילגרם ההאחורנים הראפת משפחה עליתה לי את המינון כי כבר לא היתה השפעה שלהכדור בחמישה חודשים מי ההעלאה המצב מציון עד שלפני כמה ימים יש קצת מתח השאלה האם שווה לעבור לצפרלקס אצין שהכדור קצת נמשמין אותי וגם פוגע בחשק המיני מהאתה ממליץ לעשות תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענה בבקשה תודה

דני
    18/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו