מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת פאקסטעודד17/04/2009
תוכן:
שלום תודה רבה על התשובה אני יזכיר לך אני שותה 60 מילגרם סראקסט בחמישה חודשים מהעלאה היה מציון רק בשבוע האחרון יש קצת מתח אתה המלצתי ללי להוסף עוד כדור כמו רספדל בגלל שאני אמרתי לך שאני לא רוצה להחליף את הכדור בגלל שאני שותה הרבה שנים השאלה אני רוצה להחליף את הכדור אני הלכתי לרופא משפחה שהמליץ על ציפרלקס השאלה מה המינון שאני צריך לשתות ואיך עושים את ההחלפה ואם אתה ממליץ על ציפרלקס אצין שסראקסוט פוגע לפעמים בחשק המיני וגרם לי להשמנה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת פאקסט
עודד17/04/2009האם הציפרלקס יותר טוב מסראקסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן שלום
18/04/2009לעודד שלום
לא הבנתי את השאלות שלך ואת המעבר בין רופא לרופא. תדון על כיוון טיפולי עם רופא אחד. אתה במחלט יכול להתייעץ גר עם רופא אחר אבל בסופו של דרך תן רק לאחד להחליט עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתושבה שלפאקסט לפרופסר גראס
דני18/04/2009בהקשר לתושבתך יש לי רק רופא אחד שאני מטפל זה רופא משפחה מי שאמר לי על הכדור זה בפורם על השאלה שלי אני שותה הרבה שנים סראקסט עקב התקפי חרדה בחמישה חודשים האחרונים עילו לי מי40 ל60 מילגרם ההאחורנים הראפת משפחה עליתה לי את המינון כי כבר לא היתה השפעה שלהכדור בחמישה חודשים מי ההעלאה המצב מציון עד שלפני כמה ימים יש קצת מתח השאלה האם שווה לעבור לצפרלקס אצין שהכדור קצת נמשמין אותי וגם פוגע בחשק המיני מהאתה ממליץ לעשות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענה בבקשה תודה
דני18/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)