נמאס לי מהחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי מהחיים
    מדוכאת
    17/04/2009

אני בת 28 מרגישה שאין לי כוח יותר להתמודד עם כלום אין לי כוח לחיות יותר.
    אין לי כוח לקום בבוקר אין לי כוח ללכת לעבוד אין לי כוח להתלבש יפה ואין לי כוח לצאת מהבית
    בפנים אני מרגישה תחושת ריקנות חוסר אונים אני מרגישה שאני ממשיכה עם החיים באופן טכני בלי ממש חשק ורצון לחיות ממשיכה עם החיים כי אין ברירה. הייתי אצל פסיכיאטר ואני לוקחת אדרונקס
    3 חודשים בערך, ואני מרגישה כאילו הכדור גורם לי לניתוק מהרגש ולתפקד באופן טכני מה שחייב
    אני עושה רק מה שחייב ושאר היום סתם שוכבת במיטה.
    סובלת.
    מה לדעתך יש לי? אבדתי את החשק והרצון לחיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי מהחיים

הוספת תגובה

• נמאס לי מהחיים

18/04/2009

למדוכאת שלום
    את צריכה לפנות למטפל שיחליף לך את התרופה ובמקביל לפנות לטיפול פסיכולוגי. כאשר מצב הרוח משתנה לטובה החיים נראים אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבחורה הדכאונית

לימור
    21/04/2009

לבחורה הדכאונית שלום.
    אני בגילך חטפתי סדרה של חרדות שלא הלך שום דבר בחיים, אבל שום רופא ושום כדור לא הוציא אותי מזה חוץ מצמח שמוצאים אותו במשתלה שקוראים לו רוטה, ושותים אותו כמו תה 2 ביום וזה מרים אותך מאשפתות כנסי לצאטים תכירי חברים צחקי גם שעצוב מבפנים תברחי מסביבה דכאונית ותפסיקי את הכדורים כי המקום שלהם הוא בפח! ואם קשה לך אני מוכנה לתת לך אוזן קשבת. לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לימור על ההתייחסות.

מדוכאת
    21/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו