טיפול אלטרנטיבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אלטרנטיבי
    שרית
    18/04/2009

חברתי הטובה בת41 חולה במאניה דיפרסיה ומטופלת בטיפול תרופתי מזה כחמש שנים אז התפרצה המחלה. בימים אלו נמצאת במצב היפומאני ומטופלת על ידי פסיכיאטר בשיחות וטיפול תרופתי. אני תוהה אם אפשר לבחון את האפשרות לשלב טיפולים אלטרנטיביים כלשהם. האם ידועה לכם הצלחה בשיטה כלשהי שאתם יכולים להמליץ עליה?
    חשוב לי לציין כי חברתי בעלת יכולות מאוד גבוהות (בעלת תואר דוקטור בפיסכולוגיה), אדם שרוצה להגשים את עצמו ולהשפיע על העולם וכשהיא "מאוזנת" היא חווה החמצה גדולה ואי מיצוי של הפוטנציאל שלה. לעומת זאת כשהיא במצב מאני יש לה רעיונות נפלאים, היא כותבת ופעילה מאוד אך הדברים לא יכולים לבוא לידי מימוש כי הסביבה מתייחסת אליה כאל חולה/משוגעת ולא לוקחת אותה ברצינות. החשש שלי שבמהרה היא תיפול שוב לדכאון שימשך כמה חודשים ושהיא לא תוכל לצאת ממעגל הקסמים בו היא שרויה כל חייה רק באמצעות הטיפול הקונבנציונאלי.
    כמו כן אשמח אם תוכלו להפנות אותי למאמרים ו/או לתאורי מקרה של אנשים שניצחו את המחלה, במידה וישנם כאלו.
    בתודה מראש
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול אלטרנטיבי

הוספת תגובה

• טיפול אלטרנטיבי

ד''ר אירנה נתנאל
    18/04/2009

שרית שלום,

הדרך הכי יעילה היא איזון כימי על ידי תרופות ופסיכותרפיה אישית או קבוצתית. מידע נוסף ניתן לקרוא בכתבה:
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8517

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו