מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משיכה בשיערליאור19/04/2009
אני מושכת לעצמי בשיער(לא תולשת, רק מושכת בעדינות ובלי הפסקה) מיזה כמה שנים, לא יודעת אם זה התחיל אחרי הריטלין או לפני אבל בערך באותו זמן,גם תמיד יש לי משברים בחייים אולי בגלל זה זה התחיל ...
בכל אופן כמובן ששערי דולל ולאחרונה החלו לי כאבי פרקים בידיים, בהתחלה חשבתי שזה בגלל העבודה, אבל הפסקתי לעבוד לפני מס חודשים והכאבים ממשיכים ואף התרחבו מפרק היד למרפק וכתפיים, התחלתי ציפרלקס לפני חודשיים, במקרה הזה זה לא שינה כלום....
אני חוששת לידיי ושערי , מה לעשות???
אגב האוטופד אמר שזה דלקת בגידים ביד,אבל זה כואב בעוד מקומות כך שזה לא זה.
איך אני מפסיקה צמשיכת שיער הזו??????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה בשיער
ד''ר אירנה נתנאל19/04/2009לאור שלום,
את לא מציינת מה המינון של ציפרלקס. יתכן וכדאי להיתיעץ עם הרופא המטפל לגבי עליה במינון או תרופה נוספת שתתגבר את ציפרלקס. בנוסף, טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) שמכוון לשינוי ההרגל יכול מאוד לעזור לך. במהלך הטיפול תלמדי שיטות ומיומנויות כדי לשנות את ההתנהגות הכפייתית והתמודדות יעילה עם מצבים מלחיצים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ליאור20/04/2009שלום דר
אני נוטלת ציפלקס 15 מג ניסיתי 20 ולא הרגיש לי טוב....
נפגשתי עם פסיכיאטרית שהוסיפה לי ליטול אדרונקס, נגד הפרעות אחרות שיש לי...התחלץי רק היום ,הבנתי שיקח לו כמה שבועות להשפיע....
לא יודעת כל פסיכאטר אומר לי דבר אחר
רק נותנים לי כדורים
ולא מוכנים להכניס אותי לשום טיפול שלא בתשלום
התקבלתי לטיפול סיביטי, אך הוא בתשלום.
ואני מובטלת וההפרעות שלי נערמות ואני לא מצליחה לתפקד וללכת לעבוד
אז אני במחסום.
ופשוט מחכה שטיפול תרופתי כלשהו יעשה תעבודה שלו כבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)