רעד זרמים והפרעות בתחושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעד זרמים והפרעות בתחושה
    דינה
    22/04/2009

שלום אני סובלת מהפרעות של רעד זרמים והפרעות בתחושה. בבדיקות שעשיתי יש חשד לטרשת נפוצה. כך זה כבר כמה שנים . (אני לא בטיפול )חוץ מזה או בעקבות זה אני עצבנית מאוד . צועקת כל הזמן על בני משפחתי וילדיי וגורמת להם ולעצמי סבל.אני מרגישה ריקנות וחוסר חשק לדברים. אני יוצאת מבלה אבל בפנים ישנה מועקה ועצב . אני בוכה הרבה בזמן האחרון ופוחדת מהתחושות הפנימיות שיש לי של הזרמים והרעד הבלתי נסבלים מבחינתי. האם תרופה נגד דכאון יכולה לעזור לי ? האם יש סיכוי שזה גם יפחית את ההפרעות בתחושה שאני חווה שדרך אגב מתגברות במצבי לחץ ומתח. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעד זרמים והפרעות בתחושה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

דינה
    02/05/2009

למה לא עונים לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעד זרמים והפרעות בתחושה

ד''ר אירנה נתנאל
    03/05/2009

דינה שלום,

תרופות אנטי דיכאוניות אכן יכולות מאוד לעזור לך להתמודד עם כול התופעות שאת מתארת. אני מאוד ממליצה לך להתיעץ עם רופא.

תרגישי טוב,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו