מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון והפרעות חרדה אצל מתבגרתא22/04/2009
שלום,
בתי בת ה 15.5 סובלת מדיכאון והפרעות חרדה .
נמצאת בטיפול כשנה אצל פסיכיאטר (במהלך התקופה התייעצנו עם עוד כמה) .
במהלך הטיפול נוסו מס ניסיונות טיפולים תרופתיים נוגדי דיכאון וחרדה כמו remotive , primsa , lustral , cipralex , adronax כרגע מטופלת favoxil ו modal.
עד לפני כחודשיים היתה בטיפול ארוך אצל פסיכולוג .
כל הטיפולים לא הניבו פרי
והיא כרגע סובלת מאי יציבות במצבה (לפעמים נראה שיפור במצבה ואז מגיעה הנפילה).
השבוע היא ביצעה ניסיון אובדני והוצע לה אישפוז במחלקה פסיכיארית.
לאחר שכנועים מרובים היא הסכימה להתאשפז , אך כששמעה על האיסורים והחוקים באישפוז (לדוגמה , איסור שמוש בטלפון סלולרי)– התחרטה וכרגע מסרבת בתוקף.
וכעת לשאלה : האם קיימת מסגרת טיפולית באשפוז המקלה בחוקיה בחולים מתבגרים , כזו שבתי תהיה מוכנה להתאשפז בה ?
אנו מתגוררים באיזור הצפון ובחלק מהמקומות אין מקום באשפוז יום .
מוכנים לשמוע על כל מקום בארץ.
נשמח לתשובה מהירה , תודה ,
א'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון והפרעות חרדה אצל מתבגרת
ד''ר אירנה נתנאל22/04/2009שלום לך,
אכן כן, במחלקות סגורות בדרך כלל אסור שימוש בסולולרי, אבל א. במצבים של דיכאון, ניסיון אובדני, מאשפזים שם לתקופה מאוד קצרה (שבוע-שבועים מקסימום) . ב. לא בהכרח יאשפזו אותה בסגורה וגם אז היא תוכל להשתמש במכשיר שלכם כשתבוא לבקר אותה. במחלקה פתוחה אין איסור להשתמש בטלפונים הניידים. בביתי חולים מסוימים לא מאפשרים להכניס מכשיר עם מצלמה ובמקרה כזה ניתן לקחת מכשיר הכי פשוט. בתל השומר מקבלים אנשים מכול הארץ (עם טופס 17 כמובן) יש שם מחלקות פסיכיאטריות מצוינות עם צוות מעולה של רופאים וחוקים הכי פחות נוקשים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

