האם יש עידוד להפסקת כדורים ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש עידוד להפסקת כדורים ???
    pazizu
    02/05/2009

אני בשנות ה 20 פלוס לחיי שותה 10 שנים ליתיום,אבחנה של סכיזו אפקטיבי, ומעונינת מאוד להפסיק כמובן בהדרגה עם טיפול צמוד ומבוקר של רופא מטפל .
    השאלה שלי האם הרפואה היום מעודדת מהלך כזה ?? האם יש מתיכה במטופלים שכן רוצים לחיות בלי ??
    אשמח בנוסף לקבל המלצה לרופאים כאלה שכן מועודדים לתהליך......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יש עידוד להפסקת כדורים ???

03/05/2009

לפזיזו שלום
    כאשר אדם מאוזן היטב עם טיפול תרופתי מסוים במיוחד עם קודם לכן סבל מהרבה גלים של המחלה מאוד מורכב לעודד הפסקה של הטיפול. הבעיה היא לא להפסיק את התרופה אלה האם הגלים יחזרו. כאשר אדם מחליט להפסיק את הטיפול שעוזר לו למנוע גלים של המחלה הוא לוקח על עצמו את הסיכון. עליך להחליט איזו רמה של סיכון את מוכנה לקחת על עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ...עוד משהו קטן....

pazizu
    05/05/2009

מה קורה אם כל החיים עד גיל 18 הכל היה בסדר ורק לאחר מות אימי הפתאומי בגיל 18 הכל התחיל מהטראומה. האם אין סיכוי שאני אחזור לחיים ללא כדורים כמו לפני הטראומה ????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו