פאקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פאקסט
    רועי
    03/05/2009

שלום, לפני חודשיים הרופא המליץ לי על פאקסט 20 מ"ג כיום אני מרגיש הרבה יותר טוב למרות שלפעמים יש לי קצת שינויים במצב רוח עלי להזכיר שאני גם סכיזופרני הרופא קורא לזה אם אני לא טועה סכיזו אפקטיב בכל אופן החלטתי שהמינון לא מספיק לי כי אני לא מרגיש עדיין בשיא כוחי כלומר כאילו אני צריך עוד "פוש" קטן בשביל שיהיה לי מצב רוח טוב יותר בכל אופן הרגשתי שזה לא מספיק אז העלתי את המינון מ-20 מ"ג ל-40 מ"ג על דעת עצמי במשך השלושה ימים האחרונים מכיוון שהתור שלי אליו הוא רק בעוד חודש ולא היה לי כח לחכות אז עכשיו אני מרגיש שהדיכאון קצת מתגבר האם זה כתוצאה מעליית המינון? ואיזה סכנות כרוכות בזה? והאם כדי לחזור למינון הרגיל ולחכות לתור שבעוד חודש ? אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פאקסט

הוספת תגובה

• פאקסט

03/05/2009

לאורי שלום
    רצוי לעשות את השינויים התרופתיים בשיתוף עם הרופא המטפל. עלייה של פקסט מ20 ל 40 מג ליום לא צריכה להוביל לדיכאון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו