מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייליאור06/05/2009
אני כבר 6 חודשים סובל מדפרסוליזציה עם מחשבות בלי קשר ואני לא מרגיש שייכות לשום דבר ואני גם בדיכאון מטראומות מסוימות , המטפל שלי מעצבן אותי , הוא פסיכיאטר ולא מבין אותי בכלל והוא מעצבן אותי , יש לי כל הזמן מחשבות על המוות למרות שאני יודע שאף פעם לא אבצע התאבדות , האמת שאני מיואש , ביקשתי ממנו נוגד דיכאון שלדעתי יעזור לי להתגבר על מה שקורה לי , על הפחדים והכל , אבל הוא לא מסכים ואני לא יודע למה, התחלתי ללמוד בבוקר ולחפש תעסוקה בצהריים אבל אתמול התייאשתי והחלטתי להסתגר ולא לדבר עם איש , נמאס לי מעצמי מהאנשים וממה לא? אני מרגיש חריג , אני לא רגוע , האם יכול להיות שלפסיכיאטר הזה אין יכולת לרפא אותי? אני מאוד מבולבל ולא מזהה את עצמי , כותב וכותב יומם ולילה ומרגיש בודד , כל הזמן יש לי שירים בראש וכולי , אני חי או מת , אני לא יודע , אבל אני יודע שאני חי בעולם של עצמי ואני בודד מאוד, הקשר עם ההורים מתבטא בעצבנות וכעסים משתי הצדדים ואני בוכה לבד , כבר פגשתי אותו 25!!!!!!! פעמים והמצב ממש לא טוב , זה נורמלי? אין לי כוח ללכת לפסיכיאטר אחר ולהתחיל הכל מההתחלה , ההערכה העצמית שלי והדימוי העצמי מתחת לאפס , עניתי פה על השאלון של הדיכאון וענו לי שאני בדיכאון חמור ,אז מה לעשות ? יש עוד המון בעיות ואין לי כוח לכתוב אותם , אני עייף נפשית , וכשאני מגיע לפסיכאטר אין לי כוח לדבר מרוב עייפות ובעיות , זה נורמלי שהמצב נמשך ונמשך ולא זז מילימטר? תודה רבה אם תתנו לי עצה שתעזור לי........אני בן 18.6 סך הכל וככה החיים מתחילים חחחח , זה ממש לא מצחיק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים כשעייפים
ליאור06/05/2009בצורה מטורפת שכזאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
ליאור08/05/2009אני רק רוצה הסבר בבקשה ממכם אנשים יקרים אתם עושים עבודה נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושים ממני צחוק? תודה רבה
ליאור10/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור אראל
ליאור11/05/2009הייתי אצלך לטיפול בtms למה אתה לא עונה לי? בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההראל סליחה
ליאור11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאור
ד''ר ערן ואדים הראל14/05/2009נראה כי אתה נמצא במצוקה ורוצה להיעזר במשהו. האם הפסיכיאטר שמטפל בך מודע למצוקה בה אתה נמצא? לפעמים ייעוץ נוסף אצל פסיכיאטר אחר יכול להביא רעיונות חדשים.
בכל מקרה אל תישאר עם המצוקה ותשתף את משפחתך.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
ליאור15/05/2009אני סובל מאי שקט בצורה מטור פת , אין לי רגע של שקט וכל דבר מכניס אותי ללחץ חזק שמביא לשלשולים וכולי יש לי גם חרדות מסוימות שאני לא יכול לשתף בהן את בני משפחתי , רק הפסיכיאטר יודע מהם , ואני לא כל כך רואה את המוצא , הסברתי לפסיכיאטר שלי שזה בלתי נסבל ואני לא יכול לתפקד בצורה כזאת , אז הוא אמר לי שכרגע כיון שאני באי שקט כזה הוא לא יכול לתת לי את הנוגד דיכאון שהוא רצה להביא לי שקוראים לה ציפרמיל , כי אז האי שקט יהיה יותר חזק , אז הוא מחכה שאני ארגע , שאלתי אותו איך אני ארגע ? כבר חודשים שאני לא שקט ולחוץ (עם מחשבות טורדניות ואובסיסיביות) אז הוא אמר לי "על ידי הדיבור" , אני רוצה לציין שאני לוקח rivotril שזה קלנסופם בעצם וגם ריספרדל מיליגרם ביום וגם זולפידם כדי לישון וזה לא עוזר לי לישון דרך אגב , אז בקיצור רציתי לשאול את דעתכם על הנושא , וגם מה זה ציפרמיל ? זה כמו ציפרלקס? והאם אין תרופות להרגיע את האי שקט? בכל אופן תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי דיכאון
ליאור15/05/2009רציתי לשאול האם שירי דיכאון ביוטוב מגבירות את הדיכאון? או שלהיפך זה מרגיע? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
ליאור17/05/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)