מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה דחוףליאור07/05/2009
דר שלום
לפני 5 ימים הפסקתי לקחת ציפרלקס לאחר 3 חודשים והדרונקס לאחר 10 ימים,
כיון שההדרונקס עשה לי תופעות לוואי קשות.
מאז שהפסקתי עם הכדורים עם הכדורים יש לי תחושת חוסר איזון ומן סחרחורת לא רגילה בראש.
זה יותר מתקשר לעיניים מאשר לחדר מסתובב.
אני סובלת נורא ולא יכולה לתפקדכלל.
הייתי אצל רופא משפחה שאמר שאני חשה כך בגלל שהפסקתי עם הכדורים בוואט אחת.
אך פסיכיאטר במיון אמר לי שזה לא קשור בכלל לזה שהפסקתי ואני צריכה לבדוק סיבה אחרת.
בנוסף:
אני ישנה פחות טוב,למרות שאני נוטלת כדור שינה,אני לא מצליחה להרדם ולא מצליחה להתעורר...
מה אני עושה???
אני לא יכולה להמשיך ככה???
בבקשה תעזרו לי רע לי נורא!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאור
ד''ר אירנה נתנאל08/05/2009ליאור שלום,
האם את עוברת או עברת לאחרונה תקופה מתוחה, לחוצה, מרגשת? תחושות שאת מתארת דומות לתופעות של הפרעת חרדה (סחרחורת שאת מתאת הינה סחרחורת של חרדה). אני מציעה לך לבדוק עם הפסיכיאטר טיפול אנטי חרדתי (ציפרלקס צריך לעזור). בנוסף, אני מאוד ממליצה טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) אישי או קבוצתי שבמהלכו תלמדי כלים להתמודדות יעילה עם מתחים, לחצים, חרדות.
התופעות שאת מרגישה הן לא בגלל שהפסקת באופן מיידי את התרופות אלא עצם ההפסקה. כשהיית לוקחת אותן בעבר הם היו מכסות את הסחרחורות ותופעות אחרות שכעת את מרגישה.
תרגישי טוב,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)