בבקשה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה דחוף
    ליאור
    07/05/2009

דר שלום
    לפני 5 ימים הפסקתי לקחת ציפרלקס לאחר 3 חודשים והדרונקס לאחר 10 ימים,
    כיון שההדרונקס עשה לי תופעות לוואי קשות.
    מאז שהפסקתי עם הכדורים עם הכדורים יש לי תחושת חוסר איזון ומן סחרחורת לא רגילה בראש.
    זה יותר מתקשר לעיניים מאשר לחדר מסתובב.
    אני סובלת נורא ולא יכולה לתפקדכלל.
    הייתי אצל רופא משפחה שאמר שאני חשה כך בגלל שהפסקתי עם הכדורים בוואט אחת.
    אך פסיכיאטר במיון אמר לי שזה לא קשור בכלל לזה שהפסקתי ואני צריכה לבדוק סיבה אחרת.
    בנוסף:
    אני ישנה פחות טוב,למרות שאני נוטלת כדור שינה,אני לא מצליחה להרדם ולא מצליחה להתעורר...

מה אני עושה???
    אני לא יכולה להמשיך ככה???
    בבקשה תעזרו לי רע לי נורא!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דחוף

הוספת תגובה

• תשובה לליאור

ד''ר אירנה נתנאל
    08/05/2009

ליאור שלום,

האם את עוברת או עברת לאחרונה תקופה מתוחה, לחוצה, מרגשת? תחושות שאת מתארת דומות לתופעות של הפרעת חרדה (סחרחורת שאת מתאת הינה סחרחורת של חרדה). אני מציעה לך לבדוק עם הפסיכיאטר טיפול אנטי חרדתי (ציפרלקס צריך לעזור). בנוסף, אני מאוד ממליצה טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) אישי או קבוצתי שבמהלכו תלמדי כלים להתמודדות יעילה עם מתחים, לחצים, חרדות.
    התופעות שאת מרגישה הן לא בגלל שהפסקת באופן מיידי את התרופות אלא עצם ההפסקה. כשהיית לוקחת אותן בעבר הם היו מכסות את הסחרחורות ותופעות אחרות שכעת את מרגישה.

תרגישי טוב,

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו